Regina Letizia, cea mai strălucitoare apariţie, într-o rochie decupată, brodată cu sute de perle

17 aprilie, 2018
Spanish Royals Host A Dinner Gala For President Of Portugal Marcelo Rebelo De Sousa jpeg

Regina Letizia a marcat cea mai cool şi elegantă apariţie din ultima vreme, îmbrăcată într-o rochie deosebită. Luni seara, regele Felipe al VI-lea şi Letizia au găzduit o cină la Palatul Regal din Madrid, invitat de onoare al regalităţilor spaniole fiind Preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa. Iar pentru o asemenea vizită, Letizia s-a pregătit ca la carte, alegând cea mai sexy şi preţioasă rochie de seară.

image

A fost superbă pe covorul roşu, purtând concura cu marile actriţe care au defilat de-a lungul anilor la cele mai importante ceremonii de premiere. La banchetul de stat au participat reprezentanţi ai guvernului, afacerişti, ambasadori culturali şi oameni din presă din ambele ţări, Letizia reuşind să capteze atenţia tuturor.

image

Cunoscută pentru outfiturile sale fashion şi pentru alegerile vestimentare inedite, Letizia a fost fără cusur seara trecută. Majestatea Sa a apărut ca pe podium, într-o rochie deosebită, culoarea albastru regal, brodată cu sute de perle. Creaţia cu decupaje interesante la nivelul mâinilor şi decolteului şi cu o crăpătură adâncă pe picior, semnată de Ana Locking, a fost îndelung admirată de invitaţi, mai ales că Letizia parcă era desprinsă dintr-o revistă de modă. Este pentru prima dată când poartă creaţiile acestui brand spaniol, dar cu siguranţă este una dintre cele mai memorabile apariţii ale reginei.

image

Iar accesorizarea a fost şi ea importantă, Letizia scoţând din vistieria regală una dintre cele mai frumoase piese de colecţie, o tiara cu diamante şi perle şi o pereche de cercei preţioşi. Tiara este una cu istorie, fiind creată de o casă de bijuterii în 1920, special pentru regina Victoria Eugeniaa Spaniei (Ena). Diadema de platină conţine şiruri de diamante care înconjoară opt perle mari şi se spune că a fost inspirată de motivele egiptene care erau populare la vremea respectivă. Această tiară a fost purtată de mai multe ori şi de soacra Letiziei, Regina Sofia, dar şi de una dintre surorile Regelui Felipe, Infanta Cristina. 

image

Cerceii impresionanţi sunt şi ei moştenire de la Regina Ena, iar outfitul a fost completat de accesoriile de gală reprezentate de panglica roşie cu o distincţie impunătoare pe ea, Ordinul lui Hristos (Portugalia).

image

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg