Regina Letizia, cu o rochie de vară la sfârșit de toamnă. Ce legătură are cu Kate Middleton?

28 noiembrie, 2022

Este un pic ciudat s-o vezi pe fashionista Regină a Spaniei îmbrăcând acum, la sfârșit de toamnă, o rochie pe care Kate Middleton, de exemplu, o poartă în plină vară.

Letizia profimedia 0740159257 jpg

Este vorba despre o superbă rochie vaporoasă, cu buline, de la Emporio Armani, bașca transparentă la poale, pe care Regina Letizia a purtat-o la cea de 34-a ediție a galei Premiilor Rei Jaume I, în Valencia.

Cu această ocazie, Regina Letizia, soțul ei, Regele Felipe, și primarul orașului Valencia, Joan Ribo, au fost fotografiați în timp ce soseau la ceremonia de decernare a premiilor, spanioloaica în vârstă de 50 de ani ieșind, ca de obicei, în evidență.

Pentru această ocazie, Regina Letizia a îmbrăcat o rochie albă fluidă cu buline, de la Emporio Armani, cu mâneci lungi, ușor bufante, strânsă pe mijloc cu o curea lată.

Letizia și-a accesorizat look-ul cu o pereche de pantofi negri, decupați la călcâie, de la brandul Carolina Herrera, și o pereche de cercei cu perle. Această rochie ne amintește de cele purtate vara aceasta de Kate Middleton, Prințesa de Wales fiind o fană a rochiilor cu buline, alese pentru multe evenimente importante precum Royal Ascot.

Cu toate acestea, potrivit expertului în etichetă regală Miranda Holder, citată de presa britanică, Kate Middleton ar putea fi nevoită să renunțe la astfel de rochii și să opteze pentru un look mai conservator acum, când rolul ei este unul mult mai important la palatul britanic.

Kate Middleton la Royal Ascot în buline (6) jpg

Miranda a explicat că „este posibil să vedem garderoba ei devenind mai formală și mai potrivită pentru funcția ei”. Experta susține că piesele feminine, fluide și imprimeurile precum bulinele vor fi înlocuite, treptat, de croieli impecabile, dar ceva mai sobre, dar care vor completa perfect silueta grațioasă lui Kate.

Se pare că Letizia nu are astfel de probleme în ceea ce privește garderoba, soția lui Felipe având o mult mai mare libertate în a-și alege hainele pentru aparițiile ei publice. Iar de multe ori, frumoasa regină face niște alegeri riscante în opinia unora, precum astfel de rochii transparente sau altele, multe prea scurte sau sexy pentru poziția ei. Ei bine, noua tocmai de aceea ne place Letizia...

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg