Regina Letizia, eclipsată de o blondă foarte elegantă, la o recepţie

18 aprilie, 2018
Spanish Royals Hold A Reception at El Pardo palace   Madrid jpeg

Este una dintre cele mai cool regine, îmbrăcată mereu în tendinţe, adoptând outfituri îndrăzneţe, dar Letizia a fost eclipsată la cel mai recent eveniment la care a participat.

image

După ce a strălucit într-o rochie lungă, decupată, brodată cu perle, la gala de stat găzduită luni de ea şi de Regele Felipe, la  Palatul Regal din Madrid, iată că acum a fost rândul regalităţilor spaniole să fie invitate la un eveniment dedicat lor. Letizia şi Felipe au participat marţi seara la o recepţie organizată de preşedintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa, la Palatul Regal din El Pardo, reşedinţă oficială în timpul vizitei sale de stat în Spania.

image

De data aceasta, Letizia nu a mai fost atât de impresionantă, alegând să poarte un outfit mai vechi, creat de Carolina Herrera, format dintr-o fustă conică şi o bluză neagră. E drept că recepţia a fost modestă faţă de banchetul de stat organizat la începutul săptămânii, aşa că regina nu şi-a dat prea tare silinţa, optând să poarte negru, o creaţie cu pene pe care a mai îmbrăcat-o în luna februarie a anului trecut.

Ea a eclipsat-o pe regina Letizia.

Nici pantofii lăcuiţi de la Magrit, geanta clutch semnată Nina Ricci şi nici măcar cerceii din aur denumiţi  'Queen Earrings', nu au reuşit să o facă să strălucească. Letizia a fost eclipsată de o blondă elegantă, îmbrăcată într-o rochie rafinată, culoarea albastru deschis, cu o pereche de sandale stiletto şi accesorizată cu bijuterii fine.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg