Regina Letizia, eclipsată de prima-doamnă a Columbiei. Iată-le împreună!

Zilele trecute, Regele Felipe al Spaniei și soția sa, Regina Letizia, au fost gazdele oficialităților columbiene. Acestea din urmă se află într-o vizită de stat, ce va dura două zile.

Potrivit presei spaniole, suveranii Spaniei le-au oferit un prânz oficialităților columbiene, chiar în interiorul reședința lor, adică la palatul Zarzuela din Madrid.  Președintele Columbiei Juan Manuel Santos Calderon și soția sa, Maria Clemencia Rodriguez de Santos, au sosit la ora prânzului și au fost așteptați, după cum se cuvine, chiar de către suveranii Spaniei, gazdele lor.

Cei patru au realizat și celebra ședință foto pe treptele Palatului Zarzuela, dându-ne ocazia să le admirăm ținutele. Și trebuie să recunoaștem că, de departe, cea mai stilish ținută i-a aparținut primei-doamne a Columbiei. Aceasta a îmbrăcat un outfit într-un gri perlat, cu un croi deosebit, la care a asortato geantă piersicie. Și Letizia a fost elegantă, ea reciclând un outfit purtat pentru prima dată anul trecut, în toamnă, în timpul unei vizite în Valencia. Voi ce spuneți? Cine, pe cine a eclipsat?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA