Regina Letizia, elegantă în roșu înainte de Crăciun! Accesoriile au făcut diferența de data aceasta

21 decembrie, 2023

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori cu cea mai recentă apariție a ei, înainte de Crăciun! Pe 19 decembrie a participat la un eveniment în Aviles, arătând foarte șic îmbrăcată într-o rochie roșie!

Regina Letizia apariție 19 decembrie (5) jpg

Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, a arătat fabulos la întâlnirea anuală cu directorii institutelor Cervantes la Centrul Cultural Niemeyer. Regina Spaniei a purtat o rochie midi cu mânecă lungă și croială dreaptă de la Dries Van Noten într-o nuanță festivă de roșu.

Ea a adăugat o curea neagră groasă cu o cataramă dreptunghiulară pentru a strânge rochia în talie. Pentru a lega cureaua neagră de restul ținutei, regina a adăugat un palton negru cu croială lungă de Carolina Herrera.

Accesoriul inedit al ținutei e reprezentat de cizmele negre ale reginei, cu vârf rotunjit și toc bloc, de la La Touche, până la genunchi. Accesoriile ei au fost discrete și elegante. Letizia a adăugat o geantă micro neagră - geanta "Victoria Insignia" de Carolina Herrera.

În schimb, bijuteriile ei adăugau un aer regal. Regala a purtat cerceii Aldao 1911 Ruby Cabochon - un model cu picătură de diamante cu un rubin impresionant în centru. Părul a fost aranjat în bucle lejere, ia machiajul ei a fost atât de drăguț, în nuanțe calde. 

Reuniunea anuală a sărbătorit Institutul Cervantes. Institutul a fost creat în 1991 și promovează predarea, studiul și utilizarea limbii spaniole și contribuie la diseminarea culturilor hispanice în străinătate, scrie Hello Magazine

Directorul Institutului Cervantes, Luis García Montero, a deschis reuniunea, care a fost urmată de cuvintele președintelui Principatului Asturiei, Adrián Barbón, și ale secretarului de stat pentru America Latină și Caraibe și Spaniolă în lume, Juan Fernández Trigo.

Regina Letizia a Spaniei a fost însoțită de o serie de oficialități, printre care președintele Consiliului General al Principatului Asturiei, Juan Cofiño, delegatul Guvernului în Comunitatea Autonomă a Principatului Asturiei, Delia Losa, și primarul orașului Avilés și vicepreședintele Consiliului de Administrație al Fundației Niemeyer, María Virtudes Monteserín.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg