Regina Letizia este cool chiar și la un eveniment sobru: admiratorii, încântați de schimbarea look-ului

12 martie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a fost imaginea simplității șic, pe 11 martie, când a participat la un serviciu de comemorare a victimelor terorismului împreună cu soțul ei, Regele Felipe.

Regina Letizia profimedia 0855890963 jpg

Regina în vârstă de 51 de ani a arătat cât se poate de sofisticat într-o rochie bleumarin cu mâneci lungi purtată la evenimentul comemorativ de la Royal Collection Gallery din capitala Spaniei, unul care a adus un omagiu celor aproape 200 de victime ale atacului terorist din 2004, de la Madrid.

Soția lui Felipe și-a completat ansamblul cu o pereche de pantofi cu toc mic, așa cum poartă în ultima vreme, și un clutch din piele asortat.

Ca de obicei, coafura și machiajul au fost ireproșabile și au definitivat un look elegant din cap până-n picioare. De altfel, foarte rar se întâmplă ca regina-consoartă să aleagă vreo ținută care să nu-i complimenteze silueta și să nu fie deosebit de șic.

Părerea unanimă este că pe Letizia o prinde de minune tunsoarea bob adoptată de curând, care îi dă un aer fresh și tineresc consoartei regale, în ciuda acelor fire de păr grizonant pe care aceasta refuză să le vopsească. Dar, cumva, prin produsele de păr adoptate, părul brăzdat de fire albe al frumoasei regine nu îi dă nicidecum acesteia un aer îmbătrânit. Dimpotrivă...

În ultima vreme, cuplul regal spaniol afișează o imagine a armoniei, vorbind și râzând împreună, semn că tensiunea dintre ei s-a mai diminuat.

Regina Letizia profimedia 0855877733 jpg

Familia Regală spaniolă a fost zguduită în ultimele luni după afirmațiile senzaționale ale fostului cumnat al Letiziei, care susține c-a avut o aventură cu aceasta înainte și după nunta ei cu Regele Felipe, din 2004.

Chiar dacă Palatul n-a răspuns niciodată acestor zvonuri și le-a lăsat să se stingă de la sine, suntem siguri că Letiziei și lui Felipe nu le-a fost ușor ca numele lor să apară în presă cu astfel de povești. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram