Regina Letizia, fără machiaj și îmbrăcată sport în prima zi de școală a fiicelor sale

Este una dintre cele mai apreciate regalități pentru înfățișare și stil vestimentar, iar cea mai recentă apariție a Reginei Letizia nu a făcut excepție de la această regulă.

A ales o ținută casual, completată de o pereche de pantofi sport albi de la Hugo Boss.

Ieri, 11 septembrie, fiicele sale, Infanta Sofia a Spaniei și Leonor, Prințesa de Asturia, au început școala, iar mama grijulie s-a asigurat personal că cele două prințese ajung cu bine la deschiderea noului an școlar, așa că le-a dus chiar ea cu mașina.

În mașină alături de Prințesele Sofia și Leonor.

Letizia a luat o pauză de la îndatoririle regale și a fost surprinsă la volan, în timp ce fetele stăteau pe bancheta din spate, îmbrăcate în uniforma, mergând spre școala Santa Maria de los Rosales, în prima lor zi de școală. Monarhul spaniol a renunțat la hainele elegante și la pantofii cu toc înalt pentru o ținută mai comodă, într-o pereche de jeans albaștri, cămașă albă, sacou bleumarin și pantofi sport, fiind surprinsă pe scările unei instituții de învătămând private din Madrid.  Letizia va împlini săptămâna aceasta 45, ani pe care nu îi arată, deși în fotografiile de ieri a fost surprinsă fără make-up.

Fără machiaj și cu o ținută casual, s-a făcut pierdută printre zecile de părinți.

Foto: Splash News

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA