Regina Letizia, frumoasă ca o păpușă într-o ținută de primăvară: o altă rochie cu un preț sub 100 de euro

21 februarie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a arătat cât se poate de șic, în nota ei caracteristică, la un eveniment oficial din Salamanca.

Regina Letizia foto profimedia 0848652378 jpg

Regina-consoartă în vârstă de 51 de ani a ales cu această ocazie o rochie foarte feminină, într-o nuanță de verde smarald, și o haină clasică camel, o ținută perfectă pentru ceremonia de deschidere a turneului Talent 2024 organizat de Fundația Prințesa de Girona, o inițiativă privată al cărei președinte de onoare este soțul ei, Regele Felipe, în numele fiicei lor, Prințesa Leonor, în vârstă de 18 ani.

Letizia a făcut furori, ca de fiecare dată, cu alegerea ei vestimentară: o rochie verde midi, cu mâneci lungi și un decupaj în formă de lacrimă la nivelul pieptului.

Este un model de la brandul spaniol Dándara, care are un preț de 79,99 euro și este o alegere perfectă, simplă și elegantă, pentru un eveniment de zi cum a fost cel de ieri.

Peste rochie, frumoasa regină a purtat un palton cu croială clasică din păr de cămilă, de la brandul Carolina Herrera. Letizia și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc jos în același ton cu al hainei, de la Magrit, un alt brand pe care spanioloaica îl alege frecvent când vine vorba despre încălțăminte și genți.

Simplu și de efect este dictonul pe care îl urmează mereu soția suveranului spaniol când vine vorba despre aparițiile sale publice, aproape mereu perfecte.

Apariția delicată a reginei vine după ce soțul ei, Regela Felipe, s-a bucurat de o escapadă la schi în stațiunea spaniolă Baqueira, între 16 și 18 februarie, fără Regina Letizia, dar însoțit de un grup de prieteni pasionați de acest sport de iarnă. 

Se pare că Familia Regală spaniolă deține acolo o casă de vacanță, iar Regele Felipe obișnuiește să viziteze această stațiune o dată pe an, în sezonul de schi. După cum putem vedea din imaginile de mai jos, prezența sa pe pârtie nu poate trece neobservată...

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram