Regina Letizia, imaginea primăverii într-un costum roz. Lecție de stil cu doar trei piese esențiale

15 martie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a arătat uimitor într-un costum roz cu pantaloni, ieri, când a participat la o ceremonie de decernare a premiilor în domeniul cercetării, în orașul Gandia, alături de Regele Felipe.

Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0856826175 jpg

Letizia a cucerit audiența în costumul ei Hugo Boss asortat, alcătuit dintr-un blazer și o pereche de pantaloni drepți, cu curea.

Ea a mai purtat acest set fermecător în septembrie anul trecut, când a mers la gala Premiilor UNICEF din Spania, împreună cu soțul ei.

Letizia a combinat acest costum cu o bluză albă croșetată, ușor transparentă, și cu o pereche de pantofi cu toc mic, în aceeași nuanță cu a ținutei.

Ca accesorii, Letizia a ales o pereche de cercei cu flori argintii, iar părul tuns bob a fost coafat în bucle lejere, care i-au dat un aer glam reginei în vârstă de 51 de ani.

Ținuta extravagantă a reginei-consoarte a fost în contrast puternic cu ceea ce a ales Regele Felipe să poarte, un costum gri clasic. Și de data aceasta, șuvițele cărunte ale Letiziei au fost destul de evidente, însă nu i-au știrbit aerul șic, putând fi confundate foarte ușor cu niște șuvițe vopsite într-o nuanță mai deschisă decât cea a părului.

Apariția Letiziei vine după ce, miercuri, regina și-a primit oaspeții din Comitetul Reprezentanților Persoanelor cu Dizabilități la Palatul Zarzuela din Madrid, purtând o ținută cool, dar ceva mai practică decât ne-a obișnuit la aparițiile oficiale de la palat. 

Regina în vârstă de 51 de ani și-a organizat ținuta în jurul superbilor pantaloni cu talie înaltă de la Hugo Boss, într-o nuanță de verde petrol, pe care i-a împerecheat cu un top cu mâneci trei sferturi.

Letizia și-a accesorizat pantalonii cu o curea neagră și pantofi cu talpă groasă, care le-au luat locul pantofilor feminini, fie ei și cu toc mic, pe care regina-consoartă îi purta în aparițiile sale șic. 

Se pare că problemele de care suferă Letizia, și anume inflamaţie şi durere la nivelul picioarelor, nu o mai lasă pe cocheta soție a regelui să abordeze încălțăminte inconfortabilă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg