Regina Letizia îmbrățișează culorile toamnei, într-o rochie ce i-a venit ca turnată, accesorizată cu gust

27 septembrie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută în tonuri calde de toamnă în timpul vizitei sale la Milano, acolo unde a participat la Ziua Mondială a Cercetării Cancerului.

Evenimentul, desfășurat joi și organizat de Asociația Spaniolă de Luptă Împotriva Cancerului, a avut loc la Institutul de Oncologie Moleculară din Milano, punând accent pe colaborarea în cercetarea cancerului dintre Spania și Italia.

Regina Letizia foto Casa Real jpeg

Pentru această ocazie specială, Regina Letizia a ales o rochie într-o nuanță superbă de roșu cărămiziu, de la brandul Ferragamo, piesă pe care soția lui Felipe a mai purtat-o ​​la evenimentele publice anterioare.

Fashionistă cum o știm, regina spaniolă a combinat rochia din material fluid cu un trenci clasic și o geantă mică, Furla 1927, cu imprimeu botanic. Spanioloaica și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi neutri cu toc mic și cercei statement, cu accente roșii. Totul bine ales și accesorizat, în stilul ei propriu și cu un bun gust de-acum celebru. 

Înainte de apariția sa la Milano, regina în vârstă de 52 de ani a asistat, luni, la deschiderea stagiunii 2024-2025 a Teatrului Regal din Madrid. Pentru această ocazie, Letizia a adoptat o eleganță moderată, purtând o rochie neagră clasică, cu o siluetă feminină și lungime midi. Rochia face parte din colecția Conscious a brandului de masă H&M, subliniind angajamentul mărcii față de sustenabilitate în modă.

regina letizia profimedia jpg

O idee pe care o promovează fervent și soția Regelui Felipe, purtând în public și ținute cu prețuri accesibile sau repetându-le pe cele de la branduri mai scumpe, chiar și după un număr buni de ani, cum se întâmplă în cazul pieselor cu tăietură clasică.

Suntem siguri că rochia roșie purtată la Milano va fi elegantă și actuală chiar și peste mulți ani, așa că nu ne vom mira dacă o s-o vedem pe Regina Letizia repetând-o, la evenimentele publice următoare. 

Foto: Profimedia, Casareal.es



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Prințesa Beatrice și Sarah Ferguson jpg
Prințesa Charlotte  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Prin'ul Harry Columbia Foto Profimedia jpg
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
Brigitte Macron, Regina Sonja a Norvegiei, Profimedia jpg