Regina Letizia începe să renunțe la tocuri. Apariția sa surprinzătoare ne pune pe gânduri

14 martie, 2024

Se zice că o regină trebuie să iasă în evidență în mulțime, iar spanioloaica reușește să facă asta și cu un look simplu și abordabil.

Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0856539113 jpg

Când vine vorba despre stil, Regina Letizia a Spaniei are unul semnătură personală. Dar asta nu înseamnă că soției lui Felipe îi este frică să abordeze și altceva, din când în când, sau, în cazul celui mai recent look al ei, să-și aleagă niște piese surprinzător de comune și inspirate din îmbrăcămintea masculină.

Miercuri, Letizia și-a primit oaspeții din Comitetul Reprezentanților Persoanelor cu Dizabilități la Palatul Zarzuela din Madrid, purtând o ținută cool, dar ceva mai casual și practică decât ne-a obișnuit la aparițiile oficiale de la palat. 

Regina în vârstă de 51 de ani și-a organizat ținuta în jurul superbilor pantaloni cu talie înaltă de la Hugo Boss, într-o nuanță de verde petrol, pe care i-a împerecheat cu un top cu mâneci trei sferturi.

Letizia și-a accesorizat pantalonii cu o curea neagră și pantofi cu talpă groasă, care le-au luat locul pantofilor feminini, fie ei și cu toc mic, pe care regina-consoartă îi purta în aparițiile sale șic. Ținuta sa a fost în ușor dezacord cu cea a Regelui Felipe, mai formal în costumul lui gri cu dungi, impecabil croit.

Se pare că problemele de care suferă Letizia, și anume inflamaţie şi durere la nivelul picioarelor, nu o mai lasă pe cocheta soție a regelui să abordeze încălțăminte inconfortabilă.

Regina Letizia profimedia 0856558168 jpg

Când nu poartă rochii elaborate de gală sau bijuterii ale coroanei regale (iar asta se întâmplă destul de rar), este de admirat că stilul personal al Letiziei este unul destul de simplu, în încercarea de a relaționa mai bine cu masele.

Până la urmă, și frumoasa spanioloaică are origini comune și asta se vede și-n abordarea ei vestimentară: soția lui Felipe preferă o abordare practică, relaxată, în genul street style, formalizării pompoase care se obișnuiește pe la curțile regale. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg