Regina Letizia, îndrăgostită de gențile scumpe! Ce spun supușii ei?

Monarhul spaniol are întotdeauna apariții elegante și prețioase, iar asta se datorează echipei de stiliști și consilieri de imagine pe care o consultă când e vorba de vreun eveniment oficial. Totuși, se prea bine știe că Regina Letizia are chiar ea un simț estetic dezvoltat și că, de multe or, își pune amprenta pe outfiturile pe care le poartă. Slăbiciunea sa: accesoriile scumpe!

Regina Letizia alături de soțul său, Regele Felipe al Spaniei

Am văzut-o purtând creații ce aparțin unor designeri faimoși, dar și branduri locale, spaniole, precum Zara. Totuși, am sesizat că are o apetență pentru accesoriile – și-n special gențile, foarte scumpe. Și poate acest lucru n-ar fi de blamat, și nici greu de acceptat, dacă la mijloc n-ar fi vorba despre banii supușilor. Supuși, care – apropo – nu sunt foarte încântați când regalitățile cheltuiesc averi pe ținute și accesorii.

Apariția ei a fost fără cusur.

În fine, cert e că zilele trecute Regina Letizia a avut o nouă apariție publică, în Las Palmas, Gran Canaria. Cu acea ocazie, monarhul spaniol a îmbrăcat o ținută elegantă, compusă dintr-o pereche de pantaloni albi, evazați, o cămașă nude, pantofi asortați și un clutch… din piele de șarpe, semnat de un brand spaniol, numit Uterque. E drept, geanta face parte dintr-o colecție mai veche a brandului, iar prețul ei a fost de ”doar” câteva sute de lire sterline.

Și-a accesorizat outfitul cu un clutch cu piele de șarpe

Totuși, ea se adăugă unei colecții impresionante de genți foarte scumpe. Iată câteva dintre piesele de rezistență ale colecției Reginei Letizia!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA