Regina Letizia, într-o ținută aproape identică cu a lui Meghan Markle. Cine-a fost mai feminină?

19 octombrie, 2022

Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei se află într-o vizită oficială de patru zile în Germania, prilej pentru noi să admirăm cele mai șic ținute ale spanioloaicei.

Rochii superbe în culori îndrăznețe, pantofi amețitori, accesorii alese cu gust: asta a fost Letizia până acum și asta promite să fie și-n următoarele zile, aducând stilul mediteranean într-o țară sobră din punct de vedere vestimentar.

regina letizia site oficial jpg

În cea de-a doua zi a mini turneului lor, Regina Letizia a purtat un ansamblu cu bluză din mătase și pantaloni, într-o culoare vie, fucsia, ambele piese fiind de la brandul BOSS. Mulți au lăudat-o pe Regina Letizia că a ales o ținută de la o casă de modă nemțească în cadrul vizitei sale în această țară, un gest minunat de curtoazie.

Spanioloaica în vârstă de 50 de ani și-a completat ținuta cu o curea neagră și o pereche de pantofi cu toc mic, tot negri.  

Acest look care poate semăna cu o salopetă le-a amintit fanilor regali de un ansamblu asemănător, purtat de Meghan Markle la începutul lunii trecute, atunci când a ajuns în Anglia într-un mini turneu, pentru ca, apoi, să rămână alte trei săptămâni, forțată de împrejurările morții reginei. Invitată la summitul The One Young World, în Manchester, Meghan a purtat la ceremonia de deschidere o bluză și o pereche de pantaloni roșii, de la brandul Another Tomorrow. Spre deosebire de Regina Letizia, Meghan Markle a ales și accesorii în aceeași culoare, și anume o pereche de pantofi cu toc înalt de la Aquazurra.

harry meghan profimedia 0719842993 jpg

La fel ca Letizia, și Meghan Markle a părut, la o primă privire, că poartă o salopetă, când, de fapt, ducesa a ales două piese separate.

Revenind la Regina Letizia, aceasta a cules admirația nemților grație ținutelor schimbate până acum în cele două zile ale turneului regal din Germania.

În seara zilei de luni, Regele Felipe și Regina Letizia și-au schimbat ținutele cu unele de gală, pentru a participa la dineul organizat în onoarea lor la Palatul Bellevue din Berlin. Așa cum era de așteptat, Letizia a fost, fără doar și poate, diva serii, strălucind într-o rochie roșu aprins, cu capă pe un umăr, creație Stella McCartney.

Regina Letizia și-a completat superba rochie, pe care a mai purtat-o la un eveniment de gală din 2017, cu un clutch metalic foarte șic și o pereche de cercei candelabru, alegerea perfectă pentru coafura acesteia.

Ieri, Letizia a surprins din nou plăcut, alegând o superbă rochie roz și accesorii bej, într-o zi cât se poate de ploioasă în Germania.

Foto: Getty Images, Casa Real, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg