Regina Letizia, într-o ținută de vis: această rochie albastră este preferata ei!

7 noiembrie, 2022

Începem săptămâna în forță cu o nouă ținută superbă purtată de Regina Letizia a Spaniei.

letizia si felipe profimedia 0735412209 jpg

S-a întâmplat weekendul acesta, când superba soție a Regelui Felipe a participat, alături de suveranul spaniol, la o gală a Gran Teatre del Liceu din Barcelona, pentru a sărbători cea de-a 175-a aniversare a Círculo del Liceo, un club privat în stil englezesc cu o moștenire artistică catalană.

Ei bine, cu această ocazie, regina a purtat o rochie albastră asimetrică, cu drapaj pe umeri, de la Carolina Herrera, piesă pe care a mai afișat-o și cu alte ocazii.

Regina spaniolă a îmbrăcat aceeași rochie bleumarin în 2017, cu ocazia unei vizite de stat în Marea Britanie. Un fan regal de pe Instagram, care folosește userul @letizia_de_princesa_a_reina, a comentat admirativ: „Sunt șocat de această ținută și de cât de frumos arată în ea. Îmi place forma rochiei, Letizia arata minunat la ea!".

În 2017, Regina Letizia și Regele Felipe au vizitat Marea Britanie și au participat la un banchet spectaculos la Guildhall, în Londra.

Soția suveranului spaniol a atras atunci priviri admirative în rochia ei lungă, albastră, care îi scoate în evidență silueta subțire.

Revenind în prezent, la gala din Barcelona, Regina Letizia a accesorizat la superba ei rochie un clutch din piele aurie metalizată, de la brandul Magrit, și o pereche de sandale Jimmy Choo, tot din piele aurie. Totul a culminat cu o pereche de cercei candelabru cu safire și diamante și o brățară tot cu safire și diamante, din colecția soacrei sale, fosta Regină Sofia a Spaniei.

Regina Letizia a făcut o pereche superbă cu elegantul ei soț, Regele Felipe arătând, la rândul lui, ireproșabil în smokingul lui negru cu papion croit perfect.

Învă o dovadă de netăgăduit că acest cuplu de suverani europeni este cel mai elegant al momentului, depășindu-i de departe în bun gust chiar și pe mult mai populari Kate Middleton și Prințul William.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg