Regina Letizia la 45 de ani. Outfiturile interesante purtate de una dintre cele mai frumoase regalități europene

Astăzi, Regina Spaniei, Letizia, împlinește 45 de ani. Este una dintre cele mai frumoase și mai elegante fețe regale europene, are două fiice minunate și un soț cu prestanță, Regele Felipe.

Cea mai recentă apariție a Letiziei, joi, la deschiderea anului universitar la Salamanca University.

La mulți ani îi urăm și noi și facem o retrospectivă a celor mai frumoase momente din viața sa, cele mai apreciate apariții și toate schimbările prin care a trecut pentru a deveni o regină cu multă greutate. Cum a devenit o prezentatoare de știri cea mai importantă femeie din Spania! Ea face prima pagină a revistelor de modă cu fiecare apariție publică, apreciată pentru bunul-gust cu care își potrivește elementele de vestimentație într-un outfit riscant, îndrăzneț, dar mai mereu câștigător. Ba mai mult, ține dietă pentru a se menține în formă și poartă rochii sau fuste mai scurte ca ale fiicelor sale, Prințesa  Leonor (11) și  Infanta Sofía a Spaniei (10). 

Pe străzile din Mallorca, în timpul vacanței de vară.

51 de kilograme, 1 metru și 61 de centimetri, 45 de ani și câteva operații estetice, rețeta perfectă pentru o regină iubită și răsfățată de stiliști și respectată de simpatizanții monarhiei spaniole. Da, este suplă, însă nu este nici cea mai înaltă și nici de o frumusețe naturală în lista reginelor și prințeselor europene. Prin 2000 nici măcar nu se gândea că o să ajungă în fruntea Spaniei, pe atunci avea doar 28 de ani și, este dept, era cunoscută de o mare parte a populației, căci prezenta știrile la canalul național TVE.

Prin 2000 prezenta știrile la canalul național TVE.

O transformare totală de la momentul în care pășea spre altar la brațul Regelui Felipe, în 2004. Letizia pare acum mult mai tânără, asta datorită îmbunătățirilor pe care și le-a făcut – tratamente cosmetice, injecții cu botox și o operație estetică despre care se știe – cea la nas, motivată de o problemă medicală – deviație de sept.

La nunta cu Felipe în 2004.

Iată câteva dintre cele mai silate apariții ale Letiziei!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA