Regina Letizia, la cuţite cu soacra? S-au certat în ziua de Paşte şi totul a fost filmat!

4 aprilie, 2018
sofia letizia jpg jpeg

Se-ntâmplă şi la case mai mari, băgăm de seamă! Regina Letizia, soţia Regelui Spaniei, nu pare să aibă o relaţie prea bună cu soacra sa, fosta Regină a Spaniei. Iar cele întâmplate la cel mai recent eveniment public la care au participat sunt dovada acestui lucru.

Familia regală spaniolă de Paşte, după incident

De Paşte, monarhii spanioli actuali, cât şi foştii regi, au participat la o slujbă religioasă organizată la Catedrala Palma, din Mallorca. Numai că ceea ce trebuia să le aducă linişte în suflet s-a transformat rapid într-un moment propice pentru ca actuala regină să aibă o cronfruntare directă cu fosta regină.

Divergenţă între fosta şi actuala Regină a Spaniei

Cele două par să fi avut un schimb de replici tensionat, chiar în faţa moştenitoarelor tronului, cu care Regina Sofia (79) încerca să facă o fotografie. Nu ştim exact ce-ar fi putut s-o deranjeze pe Regina Letizia (45), dar e clar că ceva grav s-a întâmplat de a fost nevoie ca Regele Felipe să intervină şi să detensioneze situaţia.

Mai grav este că totul s-a întâmplat în faţa enoriaşilor, a înalţilor funcţionari, dar şi a presei. Divergenţa dintre cele două a fost filmată şi făcută publică de mai multe posturi de televiziune spaniole. Ba mai mult, a ajuns şi la regalităţile din Grecia, cu care fosta regină a Spaniei se înrudeşte. Marie Chantal a Greciei, care e căsătorită cu prinţul moştenitor Pavlos al Greciei, verişorul Regelui Felipe, a postat pe reţelele de socializare un mesaj la adresa celor văzute. ”Nicio bunică nu merită astfel de tratament. Wow! Şi-a arătat (n.r. Regina Letizia) adevărata faţă”, a scris aceasta pe o reţea de socializare.

Postarea lui Marie Chantal a Greciei

Momentan, casa regală a Spaniei nu a comentat incidentul, aşadar nu ştim care este motivul real al divergenţei.Recente pe Ok! Magazine

meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg