Regina Letizia, lecţie de stil în timpul turneului regal. A schimbat nenumărate ţinute!

19 iunie, 2018
letizia outfit jpeg

Timp de o săptămână, regele Felipe şi regina Letizia ai Spaniei se vor afla într-un turneu regal în USA. Primele cinci zile s-au scurs deja, iar suverana Spaniei a avut ocazia să-şi etaleze ţinutele sofisticate la întrunirile cu oficialii americani. Haideţi să trecem şi noi în revistă outfiturile cu care Regina Letizia s Spaniei a impresionat!

foto: casareal.es

Prima zi

Regina Letizia şi Regele Felipe ai Spaniei şi-au început turneul regal printr-o ceremonie de primire organizată la Gallier Hall, New Orleans. Pentru această ocazie specială, Regina Letizia a ales să poarte o rochie Carolina Herrera, fuchsia, clutch şi stilettos semnaţi de Magrit. Pata de culoare a fost reprezentată de cerceii cu rubine şi smaralde, pe care i-am văzut pentru priam dată în iunie 2015.

image image

Ziua 2

În cea de-a doua zi petrecută pe teritoriul american, suveranii Spaniei au vizitat o expoziţie de artă din Jackson Square. Letizia a strlucit într-un t-shirt BOSS şi o fustă BOSS, la care a asortat un clutch Angel Schlasser şi pantofi Magrit, pe care i-a purtat pentru prima dată în mai 2018.

image image

Ziua 3

În ultima zi petrecută în New Orleans, Regele şi Regina Spaniei au vizitat Muzeul de Artă din New Orleans şi au participat la evenimente culturale organizate aici. Letizia a îmbrăcat cu această ocazie o rochie Felipe Varela, pe care a mai purtat-o şi-n octombrie 2017, dar şi anul acesta, în luna mai. Şi-a completat look-ul cu stilettos Gianvito Rosii şi clutch Carolina Herrera.

image image

Ziua 4

După trei zile în New Orleans, monarhii spanioli au ajuns în Texas. În prima parte a zilei, Letizia a purtat o rochie Carolina Herrera (custom made), un clutch Felipe Varela, unul dintre designerii ei preferaţi, sandale LODI, într-o nuanţă de burgundiu, şi cercei cu diamante şi rubine.

Sexy şi stylish!

image

Ţinuta 5

În cea de-a doua parte a zilei, regina Letizia şi regele Felipe au participat la o gală, motiv pentru care au îmbrăcat ţinute sofisticate, extrem de elegante. Letizia a purtat o rochie fără mâneci, semnată de Carolina Herrera, care i-a venit ca turnată.

image image

Ziua 6

În cea de-a şasea zi a turneului regal, Regina Letizia şi Regele Felipe au vizitat Muzeul de Artă din San Antonio. Pentru această ocazie, suverana Spaniei a îmbrăcat o rochie midi, cu buline, semnată de designerul spaniol Matilde Cano. Ea şi-a completat look-ul cu un clutch Menbur, pantofi Gianvito Rossi şi cercei Coolook Luna (333 dolari).

image image


Recente pe Ok! Magazine

Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex