Regina Letizia mai dă și greș: ținuta care o face să pară anorexică

2 noiembrie, 2022

De cele mai multe ori, frumoasa Regina Letizia este un etalon de bun gust vestimentar, iar noi suntem fericiți să-i trecem în revistă aparițiile publice fără cusur. Dar se întâmplă ca soția Regelui Felipe să mai rămână, câteodată, și fără inspirație și să facă niște alegeri mai puțin flatante pentru silueta ei extrem de subțire. 

regina letizia GettyImages 1437507134 jpg

S-a întâmplat atunci când Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, însoțiți de fiica lor cea mare, Prințesa moștenitoare Leonor, au vizitat localitatea Cadavéu din Principatul de Asturia, pentru a prezenta parohiei premiul de Cel mai bun sat asturian.

Ei bine, cu această ocazie, regina în vârstă de 50 de ani a îmbrăcat un pulover simplu în dungi și o pereche de jeanși negri, cu tăietură clasică, peste care a purtat o capă albă cu tiv negru, de la brandul Carolina Herrera.

Piesa pe care Regina Letizia a adoptat-o pentru prima dată în public are un model supradimensionat, care, însă, pe silueta minionă a acesteia a părut exagerat de mare. 

Letiziei nu i-a priit nici vremea capricioasă din timpul acestei vizite, vântul și umiditatea fiind inamici coafurii reginei, una care a părut mai degrabă dezordonată, lucru care nu-i stă în obicei fashionistei spaniole.

Din păcate, mezina cuplului, Infanta Sofia nu a putut participa la acest eveniment, deoarece nu s-a simțit bine, iar Prințesa Leonor a plecat și ea la jumătatea vizitei, moștenitoarea începând, la rândul ei, să se simtă rău. Regele și regina spaniolă au au rămas să prezinte premiul, iar Regina Letizia a citit discursul pregătit de fiica ei, Leonor.

Prințesa Leonor, care studiază în Țara Galilor, la UWC Atlantic College, a împlinit 17 ani pe 31 octombrie. Adolescenta și moștenitoarea tronului spaniol a revenit în țara natală special pentru a fi prezentă la evenimentele prilejuite de acordarea Premiilor Prințesa De Asturia 2022 și pentru a se sărbători alături de familie.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg