Regina Letizia: mai modestă decât Meghan, mai îndrăzneață decât Kate și mai doamnă decât ambele

14 septembrie, 2023

De câte ori vedem imagini noi cu Regina Letizia ne surprinde cât de ușor îi este ei să fie șic și câte eforturi se pare că fac celelalte femei regale. Totul e la locul ei în imaginea de ansamblu a reginei spanioloaice și totul bine ales.

Letizia profimedia 0805047228 jpg

Ieri, Regina Letizia a Spaniei a arătat sofisticat într-o jachetă din tweed boucle, aleasă pentru participarea la deschiderea unui curs de comunicare în localitatea Langreo, Spania.

Pentru această apariție a sa, regina în vârstă de 50 de ani a îmbrăcat o jachetă din tweed crem cu curea, cu un model abstract în carouri, nasturi supradimensionați în tonuri de argintiu și umeri evidențiați.

Letizia a combinat jacheta cu o pereche clasică de pantaloni negri, care i-a pus în evidență silueta elegantă. Ca accesorii, soția Regelui Felipe a ales o pereche de cercei simpli argintii, în formă de stea, și pantofi negri cu toc jos și decupați la călcâie.

Regina a ales să-și poarte părul prins într-o coadă de cal clasică, o abordare practică pentru o zi atât de plină, lăsând la vedere, ca de fiecare dată, acele șuvițe de păr cărunt atât de blamate.

Letizia și-a finisat look-ul cu un machiaj natural cu accent pe privire, iar noi am avut un nou exemplu de cât de elegantă și cool poți fi dacă alegi piese simple, în trend, și le combini cu gust, așa cum o face de fiecare dată spanioloaica.

După cum spuneam, ceea ce în cazul ei pare atât de simplu, în cazul unor alte figuri regale populare, precum Meghan sau chiar Kate, pare ceva mai forțat: hainele nu pică la fel de firesc pe cele două cumnate.

Meghan Harry profimedia 0804959159 jpg

Dacă Meghan a fost deseori criticată pentru alegerea hainelor cu linie nepotrivită pentru silueta sa, cum ar fi acei pantaloni scurți purtați la Jocurile Invictus din Germania, bașca ușor șifonabili, lui Kate i se reproșează stilul prea conservator și alegerea nepotrivită a accesoriilor. Iată de ce Letizia poate fi un model chiar și pentru casele mari.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg