Regina Letizia: mai modestă decât Meghan, mai îndrăzneață decât Kate și mai doamnă decât ambele

14 septembrie, 2023

De câte ori vedem imagini noi cu Regina Letizia ne surprinde cât de ușor îi este ei să fie șic și câte eforturi se pare că fac celelalte femei regale. Totul e la locul ei în imaginea de ansamblu a reginei spanioloaice și totul bine ales.

Letizia profimedia 0805047228 jpg

Ieri, Regina Letizia a Spaniei a arătat sofisticat într-o jachetă din tweed boucle, aleasă pentru participarea la deschiderea unui curs de comunicare în localitatea Langreo, Spania.

Pentru această apariție a sa, regina în vârstă de 50 de ani a îmbrăcat o jachetă din tweed crem cu curea, cu un model abstract în carouri, nasturi supradimensionați în tonuri de argintiu și umeri evidențiați.

Letizia a combinat jacheta cu o pereche clasică de pantaloni negri, care i-a pus în evidență silueta elegantă. Ca accesorii, soția Regelui Felipe a ales o pereche de cercei simpli argintii, în formă de stea, și pantofi negri cu toc jos și decupați la călcâie.

Regina a ales să-și poarte părul prins într-o coadă de cal clasică, o abordare practică pentru o zi atât de plină, lăsând la vedere, ca de fiecare dată, acele șuvițe de păr cărunt atât de blamate.

Letizia și-a finisat look-ul cu un machiaj natural cu accent pe privire, iar noi am avut un nou exemplu de cât de elegantă și cool poți fi dacă alegi piese simple, în trend, și le combini cu gust, așa cum o face de fiecare dată spanioloaica.

După cum spuneam, ceea ce în cazul ei pare atât de simplu, în cazul unor alte figuri regale populare, precum Meghan sau chiar Kate, pare ceva mai forțat: hainele nu pică la fel de firesc pe cele două cumnate.

Meghan Harry profimedia 0804959159 jpg

Dacă Meghan a fost deseori criticată pentru alegerea hainelor cu linie nepotrivită pentru silueta sa, cum ar fi acei pantaloni scurți purtați la Jocurile Invictus din Germania, bașca ușor șifonabili, lui Kate i se reproșează stilul prea conservator și alegerea nepotrivită a accesoriilor. Iată de ce Letizia poate fi un model chiar și pentru casele mari.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg