Regina Letizia nu mai ține cont de cutumele regale! În rochie mini, la un eveniment oficial!

N-am văzut-o de prea multe ori îmbrăcând ținute atât de sexy, însă contextul de aseară i-a permis să adopte un astfel de outfit. E vorba despre o petrecere organizată la Hotelul Ritz, din Madrid, în cadrul căreia s-au premiat jurnaliști spanioli, iar Regii Spaniei au fost invitații de onoare, dat fiind faptul că Letizia e o fostă jurnalistă.

foto: Splashnews

O apariție sexy!
S-a prezentat în calitate de fostă jurnalistă!

Regina Letizia a avut, aseară, o apariție mai sexy ca oricând, afișându-și silueta bine tonifiată într-un outfit extrem de îndrăzneț. Fosta jurnalistă a îmbrăcat cu această ocazie o rochie mini, care se termina cu mult deasupra genunchilor, și care îi oferea un look tineresc și sexy, dar care, conform cutumelor regale, era mult prea îndrăzneață pentru un cap încoronat.

Cea mai sexy ținută din ultima vreme

În fine, cert e că rochia i-a venit foarte bine, iar Regina Letizia a întors toate capetele din acea încăpere. Lucru nesesizat de ea, căci a avut ochi doar pentru soțul ei, Regele Felipe, la brațul căruia s-a prezentat la acest eveniment. Voi ce spuneți? E o alegere vestimentară nepotrivită pentru ea?

Soțul i-a stat aproape
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA