Regina Letizia nu se mai desparte de cizmele ei roșii. Iată o altă apariție stilată!

Letizia a făcut o pasiune pentru o piesă din garderoba sa. De ceva vreme, regina Spaniei a achiziționat o superbă pereche de cizme peste genunchi, din piele întoarsă, un model cu toc stiletto și vârful ascuțit, într-o culoare puternică, roșu.

Și cum ea este o femeie care apelează la reciclarea ținutelor, iată că este pentru a treia oară în acest sezon când Letizia este surprinsă cu același model de cizme cool în picioare. Prezentă la îndatoririle regale, la Palatul Zarzuela din Madrid, soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a mizat din nou pe roșu. A purtat aceste încălțări  în combinație cu o fustă cu imprimeu florat, două piese în care Letizia a mai defilat la un eveniment în luna decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun.

Dacă atunci a optat pentru o helancă neagră, palton roșu aprins și o geantă în aceeași culoare, acum Letizia și-a alcătuit un nou outfit pe baza pieselor vestimentare preferate. A purtat cizmele și fusta în culori aprinse cu o maletă albă și cercei cu perle, cumințind astfel apariția sa fashion. Regina Spaniei apelează des la piese vestimentare în culori puternice, iar roșu este printre favorite pentru că o prinde de minune.

Cu aceleași cizme din piele și cu o rochie de un roșu aprins.
A purtat aceleași cizme și aceeași fustă în luna decembrie.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA