Regina Letizia, o apariție superbă într-o zi specială pentru ea și Felipe

Orice prilej de a o vedea în public pe Regina Letizia este și unul de a-i admira ținutele sofisticate, dar potrivite, în același timp, pentru o față regală.

În urmă cu două zile, frumoasa regină în vârstă de 44 de ani a participat alături de soțul ei, Regele Felipe, la aniversarea unei fundații caritabile patronate de fosta Regină Sofia a Spaniei, în sprijinul luptei împotriva Alzheimerului.

Letizia și Felipe, pe 22 mai
Încă o lecție de stil

Revenind la ținuta Letiziei, cea care pare că nu mai îmbătrânește deloc, piesa de rezistență a fost jacheta roșie din piele, model peplum, semnată Carolina Herrrera, completată cu o fustă albă Hugo Boss și accesorii în același ton, cu snake print.

Spectaculoși au fost și cerceii aleși de Letizia cu această ocazie, și anume o piesă denumită Cyborg Flowers, care s-au potrivit de minune cu restul ținutei.

Cei doi au aniversat 13 ani de la nuntă
La nunta lor din 2004

Ziua respectivă a fost una foarte specială pentru cuplul regal spaniol, care a aniversat 13 ani de la nunta care a avut loc pe 22 mai 2004, în Madrid.

Poate că jacheta în culoarea iubirii a fost aleasă special pentru ziua în care Letizia și Felipe au sărbătorit povestea lor de dragoste.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA