Regina Letizia, paradă îndrăzneață în fucsia. Și Kate a purtat o jachetă în această nuanță

22 decembrie, 2022

Când vine vorba despre trenduri, să fiți siguri că Regina Letizia le urmează... Iar dacă se poartă chiar și o culoare îndrăzneață precum fucsia, regina în vârstă de 50 de ani o alege cu certitudine în ținutele ei.

Regina Letizia a Spaniei a vizitat Spitalul de Copii al Universității Niño Jesus din Madrid, purtând un costum cu o haină și pantaloni în această nuanță vie.

Letizia profimedia 0746024038 jpg

Pentru evenimentul din capitala Spaniei, Regina Letizia a ales, mai exact, o haină midi cu nasturi maro și pantaloni asortați, ambele piese fiind de la brandul Hugo Boss. Letizia le-a combinat cu o bluză roz pe dedesubt, tot Hugo Boss, o curea neagră și o pereche de pantofi decupați, foarte șic, de la Massimo Dutti.

Interesant este că și o altă fashionistă de la curțile europene, Kate Middleton, a adoptat în ultimii ani, cu succes, această culoare puternică. Ba, mai mult, Prințesa de Wales a purtat cu o ocazie chiar o haină asemănătoare cu a Reginei Letizia.

În noiembrie anul trecut, în timpul unei vizite la Liceul Nower Hill din localitatea Harrow, Kate a combinat o jachetă fucsia cu pantaloni subțiri bleumarin și pantofi bleumarin din piele întoarsă. E drept că, spre deosebire de Regina Letizia, Kate adoptă ținute cu o linie mai clasică, deși este cu zece ani mai tânără decât fashionista spaniolă.

Este de admirat cum reușește soția Regelui Felipe să fie una dintre cel mai bine îmbrăcate figuri regale din lume, combinând piese atemporale de la branduri precum Carolina Herrera sau Hugo Boss cu unele din magazinele mass-market precum Zara sau Mango și promovând, în acest fel, firmele vestimentare din țara natală prin aparițiile ei fără cusur.

Mesajul pe care-l trimite Letizia este, astfel, unul foarte simplu: bunul gust nu stă în prețul ținutelor pe care le porți, dimpotrivă. Ești cu adevărat fashion dacă ai în șifonier piese care nu se demodează de la an la an sau pe care nu dai o avere, deși sunt de calitate.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg