Regina Letizia, perfectă într-o rochie din piele crem, de la un brand accesibil

14 septembrie, 2022

Printre atâtea știri triste cu regalități, ar fi momentul să ne destindem cu imagini noi cu cea mai șic regină din Europa. Este vorba, bineînțeles, despre frumoasa Regina Letizia a Spaniei, care ne-a dat o nouă lecție de stil odată cu o nouă apariție la un eveniment oficial. 

letizia profimedia 0722080543 jpg

S-a întâmplat ieri, când Regele și Regina Spaniei, în rolul lor de președinți de onoare ai Comisiei Naționale pentru Comemorarea a 50 de ani de la moartea lui Pablo Picasso, au prezidat inaugurarea „Anului Picasso” la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia din Madrid.

În timpul Anului Picasso, Spania și Franța vor dezvolta un program comun care va cuprinde peste patruzeci de proiecte expoziționale, două congrese academice și evenimente care vor avea loc în principal în Europa și America de Nord, pentru a comemora 50 de ani de la moartea pictorului originar din Malaga.

Cu această ocazie, regina în vârstă de 49 de ani a avut o ținută cât se poate de șic, cu o rochie crem din piele, de la brandul Massimo Dutti, un clutch cu aspect de piele de șarpe de la Carolina Herrera și o pereche de pantofi roșii din piele de șarpe, de la Magrit, acestea fiind unele dintre brandurile vestimentare preferate de Regina Letizia. 

Soția Regelui Felipe și-a complimentat ținuta cu o pereche superbă de cercei cu rubin, smarald și piatra lunii, în timp ce părul a fost coafat lejer. Perfectă! Admiră, în galeria foto de mai jos, și alte ținute cool ale frumoasei regine spaniole!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg