Regina Letizia renunță la tocuri. Problema de sănătate îi răpește plăcerea de a purta stiletto

16 ianuarie, 2023
Letizia Regina în vizită la Menora, Getty (1) jpg

Regina Letizia a Spaniei a vizitat săptămâna trecută, alături de soțul său, Regele Felipe al Spaniei, insula Menorca.

Aceasta este una dintre Insulele Baleare în Marea Mediterană aparținând de Spania. Numele provine de la dimensiunea mai redusă, față de insula din apropiere, Mallorca „Insula Mare”.

Și chiar dacă o lume întreagă o știe ca o regină a stilului, ei bine, din păcate, Regina Letizia se vede obligată să renunțe la una dintre marile sale plăceri: pantofii cu toc cui.

Pentru această vizită, Letizia a Spaniei și-a luat o pereche de cizme comode, semn că începe să asculte recomandările medicilor, căci Regina suferă de o boală foarte dureroasă, ce o afectează la nivelul picioarelor, mai ales că Regina Letizia are o pasiune cunoscută pentru pantofii cu toc. Ei bine, în zilele în care o vedem fără tocuri e posibil ca o durere cruntă să o macine.

Potrivit Royal family news, un portal dedicat știrilor regale, Regina Letizia este chinuită de metatarsalgia cronică, afecţiune manifestată prin inflamaţie şi durere la nivelul picioarelor, dar și de neuromul Morton la piciorul stâng, o boală ce afectează cu precădere femeile. Este o neuropatie compresivă a nervului interdigital, ce adesea provoacă durere în regiunea antepiciorului.

Letizia a Spaniei nu-și poate ignora îndatoririle regale, iar durerile au început s-o determine să-și facă schimbări drastice în garderobă. Regina și Regele Felipe au avut multe puncte de bifat în vizita oficială. De aceea, Letizia a mizat pe confort și a îmbrăcat o rochie lungă Mango, un palton crem cu cordon Mango și cizme Unisa cu toc mic și pătrat, foarte comode. Nu i-a lipsit geanta Adolfo Dominguez și inelul Coreterno.

Au vizitat Port of Mahón, din Isla del Rey, un spital militar vechi și ruinele unei biserici creștine. De asemenea, s-au întâlnit cu voluntarii de la spital, după care au vizitat o farmacie recent inaugurată și fundația Menorca, ce se ocupă de persoanele cu dizabilități.

Regina Letizia a Spaniei are 50 de ani, dar timpul pare-a sta în loc pentru ea. Supranumită cea mai stilată regină europeană, superba Letizia a schimbat prefixul în luna septembrie 2022 și-și menține look-ul proaspăt.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}