Regina Letizia, sexy chiar și în vacanță. A purtat o rochie mini, eclipsându-le pe fiicele sale

Familia Regal a Spaniei se bucură de o binemeritată vacanță de vară, departe de îndatoririle regale și ceremoniile cu ștaif. Cei patru membri – Regina Letizia, Regele Felipe al VI-lea și fiicele lor, Prințesele Leonor și Sofia, au plecat în vacața în Palma de Mallorca, iar stilul vestimentar ales de ei a fost, bineînțeles, unul de călătorie, lejer, care să-i facă să se simtă relaxați.

Familia Regală a Spaniei se bucură de vacanța de vară.

Așa că Regina Letizia a dat pe spate pe toată lumea cu cea mai recentă apariție a sa, departe de stilul cu care ne-a obișnuit pe la evenimentele oficiale. Este printre puținele dăți când o vedem atât de degajată și cu un stil atât de îndrăzneț, chiar dacă ne-a obișnuit să fie sexy și la modă și să surpindă cu fiecare apariție oficială, A renunțat la pantofii cu toc înalt în favoarea unor sandale flip flops și a îmbrăcat o rochie mini, lăsându-și la vedere picioarele bronzate.

Cele patru regalități s-au plimbat pe străzile din satul Soller, Mallorca, oprindu-se pentru o vizită la unul dintre cele mai frumoase muzee locale – Muzeul Modern Can Prunera. Au salutat proprietarii de magazine și chiar s-au oprit să vorbească cu localnicii și să facă fotografii și, dacă cu această ocazie am putut vedea din nou un tablou de familie perfect, cu doi părinți moderni și două fiice superbe, iată că și de această dată Letizia a fost în centrul atenției datorită alurii sale de fotomodel, dar și datorită outfitului tineresc care i s-a potrivit perfect.

Are aproape 45 de ani și arată fenomenal, fiind, incontestabil, una dintre cele mai frumoase, mai moderne și mai sexy regine din lume. Fosta jurnalistă, mamă a doi copii, a adoptat un stil vestimentar cu accesorii la modă în acest sezon, punând accent pe sandalele prețioase și pe geanta masivă din paie împletite, completată de ochelarii de soare purtați la baza gulerului.

A purtat o rochie mini din bumbac.

Surprinzător este faptul că rochia mini din bumbac, marca Adolfo Domínguez, nu este nouă în garderoba Letiziei, ci este o piesă reciclată pe care a mai purtat-o și în vara anului 2011, tot în vacanța de vară. Nici sandalele nu sunt un model nou, căci regina a mai purtat acest model încrustat cu pietre și în vara anului 2013.

A renunțat la pantofii cu toc în favoarea unor sandale cu talpă joasă.

Nouă în garderoba sa este însă geanta din paie împetiă, o piesă must-have în această vară, decorată cu barete din piele maro. Fără tocuri și cu o rochiță albă, Letizia putea fi confundată cu ușurință cu cele două fetele ale sale care s-au făcut adevărate domnișoare, aproape întrecând-o pe mama lor la înălțime. Nu este de mirare că sunt mai frumoase pe zi ce trece, căci au de la cine moșteni atât trăsăturile fizice, cât și pasiunea pentru modă și bunul-gust.

Prințesele Leonor și Sofia au crescut și sunt din ce în ce mai frumoase.

Leonor, 11 ani, și Sofia, 10 ani, au purtat outfituri asemănătoare cu al mamei lor, de vară, unele extrem de comode și de moderne. Dacă Leonor a îmbrăcat o rochie de vară de la Zara, Infanta Sofia a purtat și ea o piesă asemănătoare, cu dungi, de la Mango. Cât despre încălțări, au ales același stil de sandale cu talpă înaltă și aplicații din sfoară.

Un tablou de familie perfect.

Dacă fetele au fost surprinzătoare, Regele Felipe a renunțat și el la costumele clasice în favoarea unui outfit casual cu o cămașă cu imprimeu, o pereche de pantaloni bleumarin și pantofi casual maro.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA