Regina Letizia, sexy la întâlnirea cu soțul Angelicăi Rivera. Președintele Mexicului a sorbit-o din priviri

Letizia face furori în vizita sa oficială în Mexic. Regina Spaniei se află acum în America de Nord pentru un Summit al liderilor mondiali care are ca scop discuțiile despre cancer, iar cu această ocazie a avut plăcerea să-i reîntâlnească pe președintele Mexicului și pe celebra Primă Doamnă, Angelica Rivera.

Luni seara, Letizia a atrat toate privirile la o cină organizată de președintele Enrique Peña Nieto, eveniment la care regina a fost oaspete de onoare. Și pentru că îi place să surprindă cu fiecare apariție a sa, mai ales cu ocazia eveniemntelor oficiale, Letizia (45) a fost răvășitoare într-o ținută mulată care i-a lăsat brațele tonifiate la vedere. Cu un asemenea outfit a reușit să întoarcă toate privirile, să nu mai vorbim de atenția deosebită pe care i-a oferit-o soțul fostei actrițe Angelica Rivera, actuală Primă Doamnă, care a sorbit-o pe Letizia din priviri.

A purtat o salopetă cu pantaloni largi și fără mâneci, cu o superbă broderie în față, dintr-un material care s-a  mulat perfect pe formele ei perfecte. La evenimentul desfășurat la Los Pinos, reședința oficială a președintelui Mexicului, Enrique Pena Nieto, regina a apărut în această creație superbă marca Felipe Varela, în care a strălucit. Chiar și Angelica Rivera, mai modestă în ceea ce privește ținuta aleasă pentru acest eveniment, a admirat-o. Toată atenția a fost îndreptată aseară spre Letizia a Spaniei care a venit neînsoțită de regele Felipe al IV-lea.

Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când cei trei se întâlnesc, Letizia, Prima Doamnă a Mexicului și președintele au avut ocazia să mai intereacționeze și cu alte ocazii, în timpul vizitelor oficiale sau pe la evenimentele de amploare. Ce-i drept, Angelica nu a fost la fel de sexy ca Letizia la această cină. Mama a trei copii, ea a optat pentru o bluză neagră cu mânecă scurtă și o fustă plisată cu imprimeu floral.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA