Regina Letizia sfidează vârsta de 50 de ani. Are o coafură nouă și arată ca o puștoaică!

3 octombrie, 2022

Are 50 de ani, dar timpul pare-a sta în loc pentru ea. Vorbim, bineînțeles, de cea mai stilată regină europeană, superba Regina Letizia, care a schimbat prefixul în luna septembrie, dar arată mai tânără ca niciodată.

regina letizia profimedia jpg

Aceasta a dat încă o probă a stilului său la un eveniment care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Madrid, organizată de fundația Royal Spanish Academy.

În calitate de președinte onorific al fundației, Letizia a ales o ținută business, dar cât se poate de cool, pentru apariția sa, și anume un costum cu sacou larg și pantaloni verde olive, accesorizat cu un top negru și o pereche de pantofi negri în ton. Costumul masculin, dar cât se poate de feminin, în același timp, este o creație a brandului spaniol accesibil tuturor Bimba Y Lola și a mai fost purtat de Regina Letizia și cu alte ocazii.

Însă cel mai spectaculos lucru din apariția Letiziei a fost noua ei coafură cu bucle discrete, care i-a dat un aer fresh și tineresc. Machiajul aproape natural adoptat cu această ocazie a fost cât se poate de potrivit evenimentului, dar și ținutei soției Regelui Felipe al Spaniei.

Născută în anul 1972, în localitatea Oviedo, soția Regelui Felipe a schimbat prefixul pe data de 15 septembrie, atunci când a aniversat vârsta rotundă de 50 de ani, una pe care nu o arată în niciun fel. Chiar dacă gurile rele susțin că Regina Letizia a apelat la ceva intervenții estetice pentru a-și menține chipul neted și fără riduri, este de apreciat și silueta extraordinară a spanioloaicei, care urmează, cu siguranță, un stil de viață ca la carte, fără excese și vicii care s-o îmbătrânească prematur.

Iar stilul ei vestimentar este, pur și simplu, fără cusur...

Foto: profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg