Regina Letizia sfidează vârsta de 50 de ani. Are o coafură nouă și arată ca o puștoaică!

3 octombrie, 2022

Are 50 de ani, dar timpul pare-a sta în loc pentru ea. Vorbim, bineînțeles, de cea mai stilată regină europeană, superba Regina Letizia, care a schimbat prefixul în luna septembrie, dar arată mai tânără ca niciodată.

regina letizia profimedia jpg

Aceasta a dat încă o probă a stilului său la un eveniment care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Madrid, organizată de fundația Royal Spanish Academy.

În calitate de președinte onorific al fundației, Letizia a ales o ținută business, dar cât se poate de cool, pentru apariția sa, și anume un costum cu sacou larg și pantaloni verde olive, accesorizat cu un top negru și o pereche de pantofi negri în ton. Costumul masculin, dar cât se poate de feminin, în același timp, este o creație a brandului spaniol accesibil tuturor Bimba Y Lola și a mai fost purtat de Regina Letizia și cu alte ocazii.

Însă cel mai spectaculos lucru din apariția Letiziei a fost noua ei coafură cu bucle discrete, care i-a dat un aer fresh și tineresc. Machiajul aproape natural adoptat cu această ocazie a fost cât se poate de potrivit evenimentului, dar și ținutei soției Regelui Felipe al Spaniei.

Născută în anul 1972, în localitatea Oviedo, soția Regelui Felipe a schimbat prefixul pe data de 15 septembrie, atunci când a aniversat vârsta rotundă de 50 de ani, una pe care nu o arată în niciun fel. Chiar dacă gurile rele susțin că Regina Letizia a apelat la ceva intervenții estetice pentru a-și menține chipul neted și fără riduri, este de apreciat și silueta extraordinară a spanioloaicei, care urmează, cu siguranță, un stil de viață ca la carte, fără excese și vicii care s-o îmbătrânească prematur.

Iar stilul ei vestimentar este, pur și simplu, fără cusur...

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana