Regina Letizia și-a încheiat turneul regal în Marea Britanie cu o apariție spectaculoasă

Regina Letizia a Spaniei și-a încheiat turneul regal la Palatul Buckingham cu o apariție spectaculoasă. Este una dintre cele mai moderne și apreciate regalități, iar cele trei zile petrecute la prima sa vizită regală în Marea Britanie au fost memorabile din punct de vedere stilistic. Este de o frumusețe aparte, iar stilul său vestimentar a impresionat pe toată lumea, de la prima apariție, cu o pălărie remarcabilă, rochie din dantelă și mănuși, la ultima, într-o fustă amplă și cu sandale cu influențe romantice, în culoarea burgundy.

Letizia a mai marcat încă o apariție notabilă.

Astăzi, Letizia și soțul său Felipe al VI-lea al Spaniei și-au luat rămas-bun de la Regina Elisabeta a II-a și de la Prințul Consort, Philip, plecând de la Palatul Buckingham, după 3 zile în capitala Angliei. I-a fermecat pe toți cu frumusețea sa, inclusiv pe Prințul Harry, însă nu a apărut deloc pe lângă Kate Middleton și Prințul William, singurele secvențe cu ei fiind de la banchetul de stat de miercuri seara. În această dimineața, a apărăsit Palatul Buckingham în unul dintre cele mai stylish outfituri, inspirat din ținutele anilor ’40. Letizia s-a asigurat că ultima sa apariție în Marea Britanie rămâne în mintea tuturor, așa că a fost elegantă, îmbrăcată în stil spaniol. A ales o fustă amplă, cu pliuri, din satin de culoarea șampaniei, un model de la Topshop care nu a costat o avere – 80 de lire sterline valorează această piesă. A completat ținuta cu o cămașă albă din mătase, cu un croi modern, și tocuri înalte – sandalele stiletto burgundy fiind achiziționate de la brandul LODI .

Regina Elisabeta a II-a a fost plăcut impresionată de apariția Reginei Letizia.

Accesorizarea a fost din nou minimă, Letizia purtându-și părul ușor strâns la spate, pentru a-și scoate în evidență cercei din aur cu perle, aceeași purtați la prima sa apariție din cadrul vizitei oficiale de stat în Marea Britanie. Ceea ce ne-a atras atenția și mai mult a fost  geanta plic pe care a ales-o pentru acest eveniment, una de vară, din paie împletite, cu ornamente florale, o piesă probabil nouă în garderoba Majestății Sale.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA