Regina Letizia și-a luat Adio cu stil de la Elisabeta. Spanioloaica a fost foarte șic la funeralii

20 septembrie, 2022

Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei s-au numărat printre numeroasele capete încoronate care au luat parte la înmormântarea regală de ieri, de la Londra.

letizia profimedia 0724243896 jpg

Așa cum era de așteptat, Regina Letizia a Spaniei a onorat memoria Reginei Elisabeta cu o ținută decentă, dar elegantă, în același timp, atunci când a sosit la brațul Regelui Felipe la ceremonia religioasă care a avut loc la Westminster Abbey.

Regina Letizia a purtat, așadar, o rochie neagră cu nasturi pe umeri, de la Carolina Herrera, cu dres negru, așa cum cerea protocolul. Pe cap, Letizia a purtat o diademă cu fundă în partea din spate și plasă care îi acoperea fața.

Ca accesorii, Letizia a ales o pereche de cercei în formă de stilou semnați Chanel, din aur alb de 18 carate și diamante. Frumoasa regină și-a accesorizat look-ul cu mănuși din piele și a optat pentru o geantă Giorgio Armani cu manere scurte, în ton cu modelele de genți care i-au plăcut atât de mult Elisabetei a II-a.

Spanioloaica în vârstă de 49 de ani și-a completat ținuta de înmormântare cu pantofi din piele și o curea subțire, per total un aspect simplu și elegant.

Cât despre Regele Felipe al Spaniei, acesta a purtat o uniformă de ceremonie, la fel ca multe alte capete încoronate prezente la funeralii, și a arătat, la rândul lui, decent și elegant la evenimentul care a ținut, ieri, lumea cu ochii lipiți de televizor. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg