Regina Letizia și-a pus în evidență silueta într-o nouă ținută! Poartă pantaloni cu talie înaltă

17 noiembrie, 2023

Regina Letizia a Spaniei a oferit o lecție de eleganță la cel mai recent eveniment la care a participat!

Regina Letizia a Spaniei, apariție pe 15 noiembrie (3) jpg

Regina Letizia a arătat absolut perfect, etalându-și talia subțire într-o superbă pereche de pantaloni cu talie înaltă, miercuri, 15 noiembrie, la Madrid. Regina Spaniei a uimit fanii regali, fiind văzută la sosirea la un eveniment al Fundației BBVA Microfinance din capitala Spaniei.

Cunoscută pentru stilul său elegant, Regina Letizia a ales să asorteze pantalonii verzi cu talie înaltă de la BOSS cu o bluză albă de la Carolina Herrera. Pentru a completa look-ul elegant, ea a ales și o pereche de stiletto nude și niște cercei din aur roz de la Gold and Roses, scrie The Express.

În privința părului, ea a optat pentru o coafură naturală, pentru niște bucle lejere. Și machiajul a fost unul destul de simplu, a avut la ochi un smokey eye maro și pe buze un luciu roz.

Cât de important a fost acest eveniment pentru Regina Letizia

Evenimentul a fost organizat de Fundația BBVA Microfinance, iar Regina Letizia a urcat și ea pe scenă pentru a ține un discurs. Discursul s-a concentrat pe instrumentele digitale care s-au dovedit a îmbunătăți viața multor antreprenori vulnerabili. Apariția sa a marcat a doua ieșire în două zile, ea ieșind și la deschiderea unei expoziții Picasso la Madrid, marți, 14 noiembrie.

Împreună cu soțul său, regele Felipe, regina Letizia a participat marți la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Pentru acest eveniment, regina spaniolă a optat pentru un costum elegant din două piese - luând în mod clar sfaturi de modă de la Kate Middleton, Prințesa de Wales.

Elegantul deux-pieces a avut o croială impecabilă, cu umeri proeminenți. La această ținută, ea a asortat o bluză de mătase și și-a completat ansamblul cu pantofi roz cu tocuri înalte.

Înainte de a-l cunoaște pe Regele Felipe al Spaniei, Regina Letizia a fost căsătorită cu profesorul de literatură Alonso Guerrero Perez. După ce l-a întâlnit pe Felipe în 2002, cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, iar acum au împreună două fiice.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg