Regina Letizia și-a reciclat o fustă cu un imprimeu floral. Iată cum a asortat-o acum!

Știm deja că suverana Spaniei, asemenea altor capete regale, preferă să recicleze ținutele în loc să  risipească banii contribuabilor pe haine. Așa se face că, ieri, la o întâlnire oficială, regina Letizia a purtat o fustă veche, cu care a mai apărut în public de două sau trei ori.

O apariție stilată!

Are un stil vestimentar urban-șic, mixând piese elegante cu cele aflate în trend, șic, dar confortabile. O vedeam adesea combinând bluze de mătase ori satin cu fuste vaporoase, nu foarte pretențioase. Așa s-a întâmplat și ieri, la întâlnirea cu reprezentanții organizației FAD (Foundation Against Drug Addiction), când a mixat o bluză albă, din mătase, semnată de Adolfo Dominguez cu o fustă c-un imprimeu floral, Hugo Boss, pe care a mai purtat-o și cu alte ocazii.

De data aceasta, Letizia și-a completat look-ul cu o pereche de stilettos de piele maro, Magrit, în valoare de 342 de dolari, și cu o geantă asortată, tot Hugo Boss, al cărei preț este de 425 de lire sterline.  La capitolul accesorii, Letizia a preferat să poarte doar o pereche de cercei cu diamante negre, care costă nu mai puțin de 5,274 de euro.

Cerceii cu diamante negre

În ocaziile trecute, Regina Letizia a asortat diferit fusta Hugo Boss cu imprimeu floral. Iată combinațiile!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA