Regina Letizia şi fiicele ei, Leonor şi Sofia, superbe în Duminica Paştelui

2 aprilie, 2018
gettyimages 940566140 queen letizia jpg jpeg

Membrii Familiei Regale a Spaniei au petrecut ieri Paştele Catolic, iar Regina Letizia, fiicele sale, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, dar şi fostul rege Juan Carlos I al Spaniei şi soţia sa, Regina Sofía a Spaniei, au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a participa la slujba tradiţională.

image

Regalităţile spaniole au fost pur şi simplu superbe în Duminica Paştelui, sărbătorind în familie. Letizia, 44 de ani, alături de fiicele Leonor (12) şi Sofia (10), au strălucit în faţa mulţimii. Toată familia se află în Palma de Mallorca pentru vacanţa anuală de Paşte, iar ieri s-au lăsat fotografiaţi în faţa impunătoarei Catedrale a Mallorcii înainte de Liturghia din Duminica Învierii.

image

Iar Letizia a arătat Impunător pentru această ocazie deosebită, o regină stilată la fiecare eveniment la care participă. Fosta jurnalistă a fost extrem de elegantă într-o ţinută simplă, dar elegantă.

image

A purtat o bluză neagră cu buline albe, un model la modă, creat de Carolina Herrera, ţinută completată de o pereche de pantaloni palazzo cu nasturi pe lateral, semnaţi de unul dintre designerii preferaţi ai reginei, Hugo Boss. Pantofii stiletto i-au făcut picioarele să pară şi mai lungi, în timp ce geanta roz pudră de la Nina Ricci  a fost o pată de culoare.

image

Letizia nu a fost singura care a întors privirile, fiicele sale fiind absolut superbe. Leonor şi Infanta Sofía a Spaniei au arătat superb în haine de gală. Sofia a purtat o rochie de tip sarafan culoarea turquoise, combinată cu o cămaşă albă, în timp ce sora sa a ales o rochie înflorată.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg