Regina Letizia și obiceiul ei interesant: în aceeași rochie, la două evenimente naționale consecutive

25 aprilie, 2023

Regina Letizia a păstrat obiceiul de a purta aceeași rochie de Ziua lui Columb și la gala Premiilor Cervantes încă din anul 2016.

Felipe si Letizia profimedia 0771634946 jpg

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei au reapărut împreună, ieri, la decernarea Premiului de Literatură „Miguel de Cervantes” 2022 scriitorului venezuelean Rafael Cadenas.

Premiul acordat de Regele și Regina Spaniei este cea mai înaltă recunoaștere acordată scriitorilor spanioli și latino-americani, în gala care a avut loc în auditoriul Universității din Alcalá de Henares, Madrid.

Regina Letizia, impecabilă ca de fiecare dată, a optat pentru look-ul pe care l-a abordat pe 12 octombrie anul trecut, respectând astfel tradiția ei impusă încă din 2016, de a purta același look la ceremonia de decernare a Premiilor Cervantes și, anterior, la Ziua lui Columb (Día de la Hispanidad).

Regina a repurtat, așadar, o rochie foarte elegantă de la brandul spaniol Vogana Collection, în verde pal cu buline mici albe, acesta fiind un model care favorizează din plin silueta subțire a spanioloaicei. 

Modelul plin de rafinament a mai fost purtat doar o dată de Letizia, pe 12 octombrie anul trecut. Spre deosebire de evenimentul de la Ziua lui Columb, regina și-a completat look-ul șic cu o pereche de pantofi bej cu toc mijlociu, de la Carolina Herrera, aceeași pe care fiica ei, Prințesa Leonor, i-a purtat la confirmarea ei catolică din luna mai 2021.

La rândul lui, Regele Felipe, în vârstă de 55 de ani, a fost și el pe măsură de elegant, într-un costum din trei piese, cu redingotă și o cravată vișinie.

Acesta este încă un exemplu de modă sustenabilă pe care ni-l dă frumoasa regină în vârstă de 50 de ani, una care nu se ferește să-și poarte rochiile la mai multe ocazii publice și care, în plus, face schimb de haine și de încălțăminte chiar și cu fiicele sale adolescente, Prințesa Leonor și Infanta Sofia. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg