Regina Letizia și Regele Felipe, extrem de eleganți și de tandri la o nouă întâlnire cu Regii Olandei

19 aprilie, 2024

Spui Regina Letizia, spui rochii spectaculoase, cool, în ton cu tendințele. Iar cea mai recentă apariție a spanioloaicei, la un muzeu de artă din Amsterdam, a fost răpitoare. Ca de obicei.

Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg

Aflați într-o vizită de două zile în Olanda, Regele și Regina Spaniei au fost invitații Regelui Willem-Alexander, Reginei Maxima și Prințesei Amalia la galeria STRAAT, acolo unde ambele regine, dar și tânăra prințesă moștenitoare au arătat una mai elegantă decât cealaltă.

Cu toate acestea, modul în care Letizia reușește să arate cât se poate de șic, fără să depună mari eforturi, este de neegalat. Ei bine, cu această ocazie, Regina Letizia a purtat o rochie midi drapată, bleumarin, cu un decolteu dramatic.

Soția Regelui Felipe și-a purtat părul periat pe spate, într-un coc delicat, pentru a dezvălui o pereche de cercei uluitori, cu diamante. Letizia, în vârstă de 51 de ani, și-a completat look-ul cu un machiaj smoky eye și pantofi și plic bleumarin.

Frumoasa regină a făcut o pereche deosebit de șic cu chipeșul ei soț, Regele Felipe, care a purtat un costum închis la culoare și bine croit, la care a ales o cravată roz pal.

Suveranul spaniol a privit-o din nou cu ochi tandri pe soția sa, semn că lucrurile între ei sunt cât se poate de pozitive, după ce, în urmă cu două zile, la plecarea de pe aeroportul din Madrid, am putut vedea un moment îngrijorător petrecut între ei. Într-adevăr, înainte să urce în avion împreună cu soțul ei, Letizia a fost fotografiată discutând aprins cu Felipe și aruncându-i acestuia priviri tensionate, lucru inedit pentru o regină atât de obișnuită cu protocolul regal.

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg

Per total, la ultimul eveniment regal din cadrul acestui mini-turneu spaniol în Țările de Jos, Letizia a arătat mult mai bine dispusă decât la gala precedentă, care a avut loc la palatul regal din Amsterdam, și acolo unde aceasta a fost nevoită să stea toată seara așezată pe scaun, din cauza durerilor intense provocate de neuromul Morton, o afecțiune strâns legată de folosirea excesivă a încălțămintei cu vârf îngust și toc înalt.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg