Regina Letizia și Regele Felipe, extrem de eleganți și de tandri la o nouă întâlnire cu Regii Olandei

19 aprilie, 2024

Spui Regina Letizia, spui rochii spectaculoase, cool, în ton cu tendințele. Iar cea mai recentă apariție a spanioloaicei, la un muzeu de artă din Amsterdam, a fost răpitoare. Ca de obicei.

Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg

Aflați într-o vizită de două zile în Olanda, Regele și Regina Spaniei au fost invitații Regelui Willem-Alexander, Reginei Maxima și Prințesei Amalia la galeria STRAAT, acolo unde ambele regine, dar și tânăra prințesă moștenitoare au arătat una mai elegantă decât cealaltă.

Cu toate acestea, modul în care Letizia reușește să arate cât se poate de șic, fără să depună mari eforturi, este de neegalat. Ei bine, cu această ocazie, Regina Letizia a purtat o rochie midi drapată, bleumarin, cu un decolteu dramatic.

Soția Regelui Felipe și-a purtat părul periat pe spate, într-un coc delicat, pentru a dezvălui o pereche de cercei uluitori, cu diamante. Letizia, în vârstă de 51 de ani, și-a completat look-ul cu un machiaj smoky eye și pantofi și plic bleumarin.

Frumoasa regină a făcut o pereche deosebit de șic cu chipeșul ei soț, Regele Felipe, care a purtat un costum închis la culoare și bine croit, la care a ales o cravată roz pal.

Suveranul spaniol a privit-o din nou cu ochi tandri pe soția sa, semn că lucrurile între ei sunt cât se poate de pozitive, după ce, în urmă cu două zile, la plecarea de pe aeroportul din Madrid, am putut vedea un moment îngrijorător petrecut între ei. Într-adevăr, înainte să urce în avion împreună cu soțul ei, Letizia a fost fotografiată discutând aprins cu Felipe și aruncându-i acestuia priviri tensionate, lucru inedit pentru o regină atât de obișnuită cu protocolul regal.

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg

Per total, la ultimul eveniment regal din cadrul acestui mini-turneu spaniol în Țările de Jos, Letizia a arătat mult mai bine dispusă decât la gala precedentă, care a avut loc la palatul regal din Amsterdam, și acolo unde aceasta a fost nevoită să stea toată seara așezată pe scaun, din cauza durerilor intense provocate de neuromul Morton, o afecțiune strâns legată de folosirea excesivă a încălțămintei cu vârf îngust și toc înalt.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg