Regina Letizia şi Regele Felipe, joviali la un eveniment în Madrid

12 octombrie, 2016
regina letizia regele felipe jpg jpeg

Când l-a întâlnit pe Regele Spaniei, Letizia era divorţată de Alonso Guerrero Perez, cu care s-a iubit timp de zece ani. Însă, odată ce a pus ochii pe Felipe, relaţia lor a evoluat galopant. Şi din 2003, când s-au logodit, Letizia şi Felipe formează unul dintre cele mai frumoase cupluri regale.

Şi acum, la 12 ani de la căsătoria lor, Felipe şi Letizia sunt la fel de îndrăgostiţi unul de celălalt. De asta ne-am dat seama şi la cel mai recent eveniment la care au participat împreună, la Palatul Regal Aranjuez, din Madrid.

Regele Felipe a arătat cine e ”la comandă” în familia lor

Ieri, jovial, Regele Felipe a glumit pe seama cui deţine controlul în relaţia lor şi le-a făcut pe plac fotografilor pozând în diverse ipostaze alături de soţia sa, Regina Letizia a Spaniei.

La acest eveniment, Letizia a sosit îmbrăcată într-o rochie neagră, la care a potrivit un guler nude şi o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă. Felipe, pe de altă parte, a optat pentru un costum sobru, închis la culoare, la care a potrivit o cămaşă asortată la gulerul soţiei sale.

Amintim că relaţia dintre Felipe şi Letizia, actualii monarhi spanioli, a avut la bază o poveste de iubire concretă, spre deosebire de alte căsătorii aranjate ale altor regalităţi. În noiembrie 2003, Casa Regală Spaniolă a anunţat logodna lor, iar anul ce-a urmat a avut loc şi nunta regală. Fastuoasa ceremonie a fost organizată la Catedrala Santa Maria la Real de la Almudena, din Madrid, şi a fost prima nuntă regală care a avut loc acolo. Letizia a purtat atunci o rochie de mireasă semnată de designerul spaniol Manuel Pertegaz, pantofi creaţi de Pura Lopez, iar voalul a fost un cadou din partea lui Felipe. Cei doi au acum două fetiţe, Prinţesa Leonor (2005) şi Infanta Sofia (2007).Recente pe Ok! Magazine

Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului  profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei  Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg