Regina Letizia şi Regina Sofia, împreună după video-ul devenit viral

9 aprilie, 2018
letizia sofia jpeg

În ziua de Paşte, cele două regine ale Spaniei au fost protagonistele unei scenete bizare. Dacă n-ar fi fost intervenţia Regelui Felipe al Spaniei, probabil lucrurile ar fi escaladat şi ar fi adus o pată semnificativă în reputaţia familiei regale spaniole. Dar iată că acea scenă a fost dată uitării, cele două regine făcând front comun recent, de dragul de a demonstra că nu există animozităţi între noră şi soacră şi, mai ales, pentru a mai spăla din imaginea negativă, creată în presă.

Front comun la căpătâiul Regelui Juan Carlos

Fostul rege al Spaniei, Regele Juan Carlos, a fost internat în spitalul universitar La Moraleja din Madrid pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale la nivelul genunchiului. Acesta a fost şi motivul care a reunit toată familia regală la căpătâiul lui. Cele ajunse dintâi la spital au fost chiar soţia şi nora, care au făcut paradă de gesturi de simpatie în public, la vederea presei. Regina Letizia şi Regina Sofia au sosit cu zâmbetul pe buze şi chiar îmbrăţişate, pentru a le demonstra jurnaliştilor că nu există animozităţi între ele.

image image

Ba mai mult, au stat la poze şi i-au lăsat pe fotografii prezenţi să vadă ce relaţie minunată au. Regina Letiza (45) i-a deschis uşa soacrei sale, în vârstă de 79 de ani, iar aceasta din urmă a răsplătit-o cu gesturi cordiale. Să mai spunem cât de forţate par aceste gesturi, dat fiind faptul că e de notorietate că nu au o relaţie bună şi că nu au avut-o niciodată? Oare pe cine cred ele că păcălesc?Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg