Regina Letizia, spectaculoasă într-o rochie veche de 10 ani, în prima ei apariție din 2023

9 ianuarie, 2023

Ne-a fost dor de Regina Letizia și de aparițiile ei de fashionistă absolută. Ei bine, frumoasa regină în vârstă de 50 de ani ne-a răsplătit așteptările cu o primă apariției publică spectaculoasă în acest nou an. 

Letizia și Felipe GettyImages 1454617282 jpg

Letizia, împreună cu soțul ei, Regele Felipe al Spaniei, au marcat Ziua de Bobotează cu o prezență la o paradă militară, urmată de o recepție la Palatul Zarzuela din Madrid.

Letizia și-a reînnoit angajamentul față de moda sustenabilă și cu această ocazie, purtând două piese pe care le-a mai afișat de mai multe ori, în trecut.

Letizia purtat, așadar, o rochie roșie din dantelă, cu o linie seducătoare, de la designerul spaniol Felipe Varela, care i-a venit ca turnată. Tradiția de la curtea spaniolă spune că regina trebuie să poarte întotdeauna o ținută cu o lungime până la podea pentru prima ei apariție publică din an, iar Letizia a arătat la fel de regală ca întotdeauna în rochia care i-a evidențiat silueta subțire.

Regina a mai purtat această rochie de designer de două ori. Prima dată a fost când Letizia era încă prințesă, în 2013, la recepția Corpului Diplomatic. Apoi, Letizia a ales iar această rochie la același eveniment din anul 2017.

Soția regelui spaniol a combinat rochia cu o pelerină neagră pe care a purtat-o de mai multe ori, la evenimentele regale.

Ea a accesorizat vestimentația cu o pereche de cercei mici din aur și un inel purtat pe degetul arătător.

În ceea ce-l privește pe soțul ei, Regele Felipe, în vârstă de 54 de ani, acesta a purtat o uniformă militară pentru acest eveniment, în calitatea lui de Comandantul Suprem al Forțelor Armate Spaniole. 

Familia regală spaniolă a marcat sărbătoarea de Bobotează urmărind o paradă militară din fața Palatului Regal din Madrid, acolo unde a găzduit, apoi, o recepție.

Acest eveniment marchează, de asemenea, revenirea suveranilor spanioli la îndatoririle publice, după o vacanță de Sărbători de două săptămâni, petrecută alături de cele două fiice ale lor, Prințesa moștenitoare Leonor, în vârstă de 17 ani, și Infanta Sofia, de 15 ani.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg