Regina Letizia, splendidă într-o rochie de culoarea lavandei. Te face să strălucești și nu e deloc scumpă

28 martie, 2023
Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (8) jpg

Letizia a Spaniei și-a început săptămâna în forță, cu o vizită la Cadiz, alături de soțul său, Regele Felipe al Spaniei. Regina a avut o apariție spectaculoasă, una dintre cele mai ravisante de până acum.

Aici, Regele și Regina Spaniei au participat la Congresul Internațional al Limbii Spaniole, de la Falla Theater.

Știm deja că este o împătimită a modei. Regina Letizia a Spaniei are gusturi foarte bune în materie de vestimentație și știe exact cum să jongleze cu culorile și accesoriile. Ca o adevărată primăvară, Letizia a optat pentru o rochie absolut spectaculoasă, de culoarea lavandei, o rochie care i-a urmărit linia corpului și care i-a evidențiat silueta impecabilă pe care o are la 50 de ani.

Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (12) jpg

Din fotografii pare că și-ar fi acoperit firele albe de păr, pentru care a fost intens criticată săptămâna trecută de o jurnalistă top fashion, care i-a propus să revină la un păr strălucitor, că îi stă mult mai bine, iar ea chiar face parte din categoria femeilor ce nu-și arată vârsta.

Revenind la vizita oficială de luni de la Cadiz, nu putem să nu remarcăm o asemenea apariție glam, un pachet întreg de eleganță, stil și frumusețe.

Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie liliachie de la Atelier Cho, care se vinde la ora actuală cu 800 de lei, dacă facem conversia în moneda noastră națională. Este o ținută accesibilă, departe de sumele exorbitante propuse pentru articolele de marile branduri de fashion.

Atelier Cho își descrie acestă rochie pe site drept una extrem de frumoasă, care-ți flatează silueta și ”te face să strălucești”. În mod cert, nu este nicio exagerare în această descriere.

Rochia lila are un croi prietenos cu silueta, este adânc decupată în zona bustului, evidențiază talia și picioarele, prin tăietura din față a modelului. Mânecile sunt lungi și pernuțele de la umeri adaugă o notă de stil vestimentației.

Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (4) jpg

Este o rochie care i-a venit perfect Reginei Letizia. De asemenea, soția Regelui Felipe a purtat și o pereche de pantofi superbi, într-o nuanță de bej nude de la creatoarea sa preferată, Carolina Herrera.

Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (3) jpg

Letizia a ales și cea mai potrivită poșetă pentru întreg ansamblul, o piesă superbă tot de culoarea lavandei de la Olivia Mareque. Regina Spaniei nu a uitat de accesorii, a purtat cercei de la designerul Alexandra Plata.

Această apariție splendidă a suveranei i-a adus o mulțime de laude pe rețelele sociale, oamenii apreciindu-i frumusețea, stilul și naturalețea.

Alături de Regele Felipe, Letizia face o echipă de zile mari cu soțul său, ei doi fiind unul dintre cele mai carismatice cupluri de la nivel înalt.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg