Regina Letizia, strălucitoare într-o ținută galben muștar

Poate că zilele de ianră nu sunt tocmai prietenoase, dar Regina Letizia a făcut mai multă lumină cu ținuta purtată luni la un eveniment în Madrid. Letizia a notat încă o apariție imaculată într-o ținută îndrăzneață în culori contrastante, alăturându-i-se soțului său, regele Felipe, la Palatul Regal din Madrid, în cadrul unei ceremonii de întâmpinare a președintelui palestinian Mahmoud Abbas.

Deși obișnuiește să mai recicleze din ținutele pe care le poartă pe la evenimente, de data aceasta toate piesele purtate de regină au fost noi în garderoba sa, iar asocierea de culori – galben muștar și bleumarin a fost una de succes. Majestatea sa a arătat superb într-o bluză fină cu guler, culoarea muștar, creație Hugo Boss, completată cu o fustă midi plisată cu imprimeu floral.

La prânzul oficial în cadrul căruia Letizia a fost gazdă a ales să fie elegantă într-o ținută office reinterpretată și completată de o pereche de pantofi sanda cu toc cui. Singura piesă vintage din outfit a fost reprezentată de cerceii încrustați cu pietre de cuarț albastru și chihlimbar. De asemenea, întregul look a părut împrospătat, mai ales că regina a revenit la vechea tunsoare bob.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA