Regina Letizia, superbă la întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a. Este pentru prima dată când poartă asta!

Regina Letizia și Regele Philip ai Spaniei au ajuns ieri la Londra, pentru o vizităm regală de trei zile în Marea Britanie, fiind oaspeții de seamă ai Reginei Elisabeta a II-a. Așa cum ne-a obișnuit, Letizia a transformat această călătorie în una stilistică, ridicând ștafeta la nivel vestimentar atât de înaltă, încât chiar a fost comparată cu Kate, Ducesa de Cambridge, pe la evenimentele cu ștaif.

Este pentru prima oară când poartă acest model de pălărie!

Marți, regalitățile spaniole au plecat pentru o vizită oficială de stat în Marea Britanie, de pe un aeroport din Madrid, iar Letizia a fost de-a dreptul strălucitoare. Cum călătoria aceasta marchează prima ei vizită de stat în Anglia, regina s-a pregătit ca la carte și și-a pus la punct o serie de ținute spectaculoase pentru evenimentele din turneul de trei zile. Ne așteptam să vedem câteva apariții spectaculoase, iar prima ținută purtată la Londra ne-a surprins în mod plăcut.

A fost superbă la plecarea spre Marea Britanie.

Pe o căldură năucitoare, a ales să poarte alb, o bluză de la Hugo Boss pe care a îmbrăcat-o de nenumărate ori, la care a asortat o fustă creion de la același brand de lux. Cât despre pantofi și geanta de tip clutch, a ales două piese cu același imprimeu, din piele de șarpe – o geantă din piele de piton de la Lidia Faro și pantofi stiletto creați de Magrit, în valoare de 340 de euro. Nici la accesorizare nu a stat rău, ci și-a completat aspectul cu o pereche de cercei din aur alb, încrustați cu diamante și perle, alături de nelipsiții ochelari de soare de la Hugo Boss, în valoare de 170 de dolari.

A purtat un top reciclat, pe care l-a mai îmbrăcat cu diferite ocazii.

Dacă la plecarea spre Marea Britanie a fost atât de elegantă, stați să vedeți ce apariție spectaculoasă a avut astăzi, la întâlnirea cu Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a!

A fost comparată cu Kate Middleton cu pălărie, fiind prima dată când poartă o astfel de pălărie.

Letizia și soțul său au fost întâmpinați cu un adevărat spectacol de către Regina Elisabeta, în prima zi oficială din turneul lor regal. Letizia a fost de-a dreptul uimitoare, a debordat de frumusețe în ținuta aleasa special pentru această ocazie și chiar a fost comparată cu Kate Middleton, cu care a semănat mult din punct de vedere vestimentar. A pășit cu dreptul în prima sa zi la Londra, ca o rază de soare, la proriu, îmbrăcată toată în galben pal, într-un outfit creat de designerul ei preferat, Felipe Varela. A fost elegantă, prețioasă, în rochia de un galben lămâi cu terminații din dantelă, peste care a purtat o tunică brodată cu aceeași dantelă.

Și-a pregătit o ținută excepțională.

A respectat protocolul britanic pentru astfel de ocazii și a ales o pălărie sofisticată și mănuși fine în aceleași nuanțe cu restul ținutei. Este pentru prima dată când o vedem pe Letizia purtând o astfel de pălărie, piesa aceasta minunată fiind o creație a Maríei Nieto.

A fost extrem de elegantă și a respectat protocolul britanic.

Cum este o fană a pantofilor cu toc înalt, nu a renunțat nici de data aceasta la stiletto, ci a optat pentru o pereche din piele lăcuită, de la Prada, pantofi nude care au costat 550 de lire sterline, iar geanta a fost una plic, de un galben lămâi. De altfel, Regina Letizia mai marchează o premieră, a purtat pentru prima dată o pereche de cercei din aur cu perle, care îi aparțin soacrei sale, Regina Sofia.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA