Regina Letizia, superbă la primul eveniment oficial din noul calendar regal

Regele și regina Spaniei au participat marți la primul lor eveniment oficial din noul calendar regal, după o binemeritată vacanță de vară. Așa cum ne așteptam, Letizia a revenit la îndatoririle regale cu stil, într-o superbă piesă cu dungi fine. Deși toamnă, regina a optat la evenimentul de la Palatul Zarzuela  din Madrid pentru o rochie fără mâneci, un model foarte elegant, dintr-un material tricotat, creație Hugo Boss.

A mai purtat această rochie în Mexic în 2015.

Este cuoscută deja pentru faptul că reciclează ținute, așa că nici rochia purtată ieri nu este nouă în garderoba sa, chiar dacă accesorizarea a fost total diferită. A purtat-o pentru prima dată  în Mexic, în iunie 2015, iar acum este a doua oară când o scoate din dulap la un eveniment oficial.

S-a întors din vacanța de vară din Palma de Mallorca, Spania, pregătită să-și reia activitatea, cu forțe proaspete. A spus adio rochiilor colorate și înflorate de vară, dar și sandalelor, pentru o ținută monocromă, în nuanțe de gri și alb. În rochia cu dungi verticale și-a pus în evidență talia subțire. Cât despre accesorizare, a optat pentru cât mai puține elemente și nu unele extravagante. Singura atingere prețioasă a fost reprezentată de cerceii de aur cu pietre scumpe și a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto lăcuiți, o pereche veche în istoria vestimentară a Letiziei.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA