Regina Letizia, târâtă într-un scandal amoros. Fostul cumnat pretinde că l-a înșelat pe Felipe cu el

4 decembrie, 2023

Nu este de ici, de colo să citești o știre cum că o ditamai regina și-a înșelat soțul. Și chiar dacă această știre este la nivelul de zvon, ea a fost preluată, deja, de presa internațională.

Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg

Regina în cauză este nimeni alta decât Letizia a Spaniei, iar cel care susține că i-a fost amant este fostul ei cumnat de soră. 

Fostul cumnat al Reginei Letizia susține în mod senzațional că a avut o relație cu Letizia înainte să se căsătorească cu sora ei, Telma, și a făcut publică o imagine nemaivăzută până acum ca „dovadă” a aventurii lor.

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, a contribuit recent la o carte despre regina spaniolă, în care susține că au continuat să fie amanți și după nunta Letiziei cu Regele Felipe, în 2004.

Antreprenorul care susține că se întâlnea cu Letizia când aceasta l-a cunoscut pe Regele Felipe a făcut public pe X un selfie nedatat pe care regina în vârstă de 51 de ani l-a făcut mai demult într-o oglindă dintr-o baie.

În acest selfie, regina poate fi văzută purtând o pashmina neagră, despre care Jaime susține că i-a aparținut, și i-ar fi fost trimis acestuia împreună cu următorul mesaj: „Iubire. Îți port pashmina. E ca și cum te simt lângă mine. Are grijă de mine. Mă protejează. Număr orele până când ne vom revedea. Te iubesc. A ta".

După ce a distribuit imaginea, utilizatorii X au pus la îndoială validitatea afirmațiilor lui Jaime - dat fiind că nu există dovezi că Letizia i-a trimis, într-adevăr, fotografia sau mesajul însoțitor.

De atunci, fostul ei cumnat și-a șters contul X, iar un purtător de cuvânt al familiei regale spaniole a declarat pentru Daily Mail că „Nu avem niciun comentariu de făcut în legătură cu acest lucru”.

Acuzația vine la doar câteva săptămâni după ce Jaime, care a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma, în perioada 2012-2014, a făcut o serie de acuzații despre relația sa cu soția lui Felipe în noua carte „Letizia & I”, a jurnalistului Jaime Peñafiel.

Într-o declarație pentru El Cierre Digitial, autorul în vârstă de 91 de ani a spus că Letizia a fost „marea dragoste” a lui Jaime del Burgo și că relația celor doi s-a transformat într-o „mare prietenie” după ce aceasta și-a început relația cu Regele Felipe.

Cu toate acestea, fostul cumnat al Letiziei susține că și-a continuat relație romantică cu aceasta chiar și după nunta regală din 2004 și spune că a păstrat drept dovezi „fotografii, videoclipuri și SMS-uri”.

Foto: X, Hola, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Prințul Ernst August Jnr  și Prințesa Ekaterina de Hanovra, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (1) jpg