Regina Letizia, târâtă într-un scandal amoros. Fostul cumnat pretinde că l-a înșelat pe Felipe cu el

4 decembrie, 2023

Nu este de ici, de colo să citești o știre cum că o ditamai regina și-a înșelat soțul. Și chiar dacă această știre este la nivelul de zvon, ea a fost preluată, deja, de presa internațională.

Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg

Regina în cauză este nimeni alta decât Letizia a Spaniei, iar cel care susține că i-a fost amant este fostul ei cumnat de soră. 

Fostul cumnat al Reginei Letizia susține în mod senzațional că a avut o relație cu Letizia înainte să se căsătorească cu sora ei, Telma, și a făcut publică o imagine nemaivăzută până acum ca „dovadă” a aventurii lor.

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, a contribuit recent la o carte despre regina spaniolă, în care susține că au continuat să fie amanți și după nunta Letiziei cu Regele Felipe, în 2004.

Antreprenorul care susține că se întâlnea cu Letizia când aceasta l-a cunoscut pe Regele Felipe a făcut public pe X un selfie nedatat pe care regina în vârstă de 51 de ani l-a făcut mai demult într-o oglindă dintr-o baie.

În acest selfie, regina poate fi văzută purtând o pashmina neagră, despre care Jaime susține că i-a aparținut, și i-ar fi fost trimis acestuia împreună cu următorul mesaj: „Iubire. Îți port pashmina. E ca și cum te simt lângă mine. Are grijă de mine. Mă protejează. Număr orele până când ne vom revedea. Te iubesc. A ta".

După ce a distribuit imaginea, utilizatorii X au pus la îndoială validitatea afirmațiilor lui Jaime - dat fiind că nu există dovezi că Letizia i-a trimis, într-adevăr, fotografia sau mesajul însoțitor.

De atunci, fostul ei cumnat și-a șters contul X, iar un purtător de cuvânt al familiei regale spaniole a declarat pentru Daily Mail că „Nu avem niciun comentariu de făcut în legătură cu acest lucru”.

Acuzația vine la doar câteva săptămâni după ce Jaime, care a fost căsătorit cu sora Letiziei, Telma, în perioada 2012-2014, a făcut o serie de acuzații despre relația sa cu soția lui Felipe în noua carte „Letizia & I”, a jurnalistului Jaime Peñafiel.

Într-o declarație pentru El Cierre Digitial, autorul în vârstă de 91 de ani a spus că Letizia a fost „marea dragoste” a lui Jaime del Burgo și că relația celor doi s-a transformat într-o „mare prietenie” după ce aceasta și-a început relația cu Regele Felipe.

Cu toate acestea, fostul cumnat al Letiziei susține că și-a continuat relație romantică cu aceasta chiar și după nunta regală din 2004 și spune că a păstrat drept dovezi „fotografii, videoclipuri și SMS-uri”.

Foto: X, Hola, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg