Regina Letizia trimite un mesaj? Cochetă în rochia ei de vară, a stat lipită de un Felipe vizibil agasat

11 iulie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a dat un semnal de unitate alături de soțul ei, Regele Felipe, atunci când cuplul a participat la un eveniment împreună cu fiicele lor, Prințesa Moștenitoare Leonor, în vârstă de 18 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 17 ani.

Regele Felipe și Letizia GettyImages 2161531342 jpg

Familia regală spaniolă a avut, ieri, o apariție publică superbă la gala de decernare a Premiilor Prințesa de Girona 2024, organizată la Congresul Palatului Costa Brava din localitatea Lloret de Mar.

Ce de obicei, și la acest eveniment, Letizia a ieșit în evidență cu ținuta aleasă. Soția Regelui Felipe a ales o rochie albă până la genunchi, cu un imprimeu floral negru în formă de lalea, foarte șic. Spanioloaica și-a completat look-ul cu o pereche de sandale negre cu bretele și toc pătrat și cu o geantă mică de mână, în ton.

În plus, regina-consoartă a purtat și o pereche de cercei lungi cu flori albe, bijuterii care au dat un aer cool look-ului ei. Pe tot parcursul evenimentului, Letizia a fost numai zâmbet și l-a ținut de mână, tandru, pe soțul ei, ca o încercare de a ne asigura că totul este OK în mariajul lor, deși în aceste imagini Regele Felipe pare un pic agasat.

Apariția în familie vine după cele mai recente afirmații-bombă ale fostului cumnat al Letiziei, Jaime Del Burgo, care la începutul acestui an a sugerat că a avut o aventură cu fosta jurnalistă, după căsătoria ei cu Regele Spaniei.

Omul de afaceri - care a avut o legătură cu Regina pe când aceasta era încă prezentatoare de știri la televiziunea națională și care s-a căsătorit, apoi, cu sora ei, Telma (o căsnicie de doi ani, din 2012 până în 2014) - susține mai nou că este încă în contact cu Letizia, declarații care au apărut în cadrul unui interviu pentru ziarul argentinian Clarín.

Regina Letizia GettyImages 2161529196 jpg

În ciuda acestor declarații incredibile, cuplul regal nu a lăsat să se vadă niciun semn de tensiune în timpul apariției lor, acesta fiind singurul lor răspuns, non-verbal, la tot scandalul provocat de fostul cumnat al Letiziei.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg