Regina Letizia trimite un mesaj? Cochetă în rochia ei de vară, a stat lipită de un Felipe vizibil agasat

11 iulie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a dat un semnal de unitate alături de soțul ei, Regele Felipe, atunci când cuplul a participat la un eveniment împreună cu fiicele lor, Prințesa Moștenitoare Leonor, în vârstă de 18 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 17 ani.

Regele Felipe și Letizia GettyImages 2161531342 jpg

Familia regală spaniolă a avut, ieri, o apariție publică superbă la gala de decernare a Premiilor Prințesa de Girona 2024, organizată la Congresul Palatului Costa Brava din localitatea Lloret de Mar.

Ce de obicei, și la acest eveniment, Letizia a ieșit în evidență cu ținuta aleasă. Soția Regelui Felipe a ales o rochie albă până la genunchi, cu un imprimeu floral negru în formă de lalea, foarte șic. Spanioloaica și-a completat look-ul cu o pereche de sandale negre cu bretele și toc pătrat și cu o geantă mică de mână, în ton.

În plus, regina-consoartă a purtat și o pereche de cercei lungi cu flori albe, bijuterii care au dat un aer cool look-ului ei. Pe tot parcursul evenimentului, Letizia a fost numai zâmbet și l-a ținut de mână, tandru, pe soțul ei, ca o încercare de a ne asigura că totul este OK în mariajul lor, deși în aceste imagini Regele Felipe pare un pic agasat.

Apariția în familie vine după cele mai recente afirmații-bombă ale fostului cumnat al Letiziei, Jaime Del Burgo, care la începutul acestui an a sugerat că a avut o aventură cu fosta jurnalistă, după căsătoria ei cu Regele Spaniei.

Omul de afaceri - care a avut o legătură cu Regina pe când aceasta era încă prezentatoare de știri la televiziunea națională și care s-a căsătorit, apoi, cu sora ei, Telma (o căsnicie de doi ani, din 2012 până în 2014) - susține mai nou că este încă în contact cu Letizia, declarații care au apărut în cadrul unui interviu pentru ziarul argentinian Clarín.

Regina Letizia GettyImages 2161529196 jpg

În ciuda acestor declarații incredibile, cuplul regal nu a lăsat să se vadă niciun semn de tensiune în timpul apariției lor, acesta fiind singurul lor răspuns, non-verbal, la tot scandalul provocat de fostul cumnat al Letiziei.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg