Regina Letizia, unu la unu cu soțul său, Regele Felipe. Au purtat amândoi costume cenușii!

Obișnuită să atragă atenția în ținute de-a dreptul fabuloase și foarte feminine, de data aceasta Regina Letizia a optat pentru un outfit foarte asemănător cu cel al soțului său, unul masculin și formal. Și-a păstrat eleganța, chiar dacă a fost unu la unu cu Regele Felipe al VI-lea, amândoi îmbrăcați în gri închis, prezenți la o întâlnire în cadrul Bibliotecii Naționale a Spaniei.

Letizia a ales să păstreze totul la minim în ceea ce privește vestimentația. A purtat un costum de inspirație masculină, culoarea gri șobolan, fiind asortată cu soțul său care, cel puțin a ales un elemen mai colorat – cravata marsala. Chiar dacă a îmbrăcat din nou o ținută sobră, chiar și pantofii și geanta fiind în nonculori, Letizia a arătat cool în acest deux-piece de la Hugo Boss.

Și nu, nu este o piesă nouă în garderoba sa, căci a mai fostă văzută îmbrăcată așa la o întrunire organizată la Madrid în luna februarie. Alcătuit dintr-un blazer asimetric și o pereche de pantaloni office asortați, outfitul a fost completat de o geantă plic din piele de piton de la Lidia Faro și o pereche de pantofi cu toc, acoperiți în față, model creat de firma spaniolă Magrit.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA