Regina Margareta, singură și tristă la 82 de ani, după ce și-a alungat familia cu deciziile sale bizare

21 decembrie, 2022
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg

În ciuda faptului c-o vedem mereu zâmbind sau râzând și pare o bunicuță de treabă, faptele dovedesc altceva. Este o ruptură dramatică la Casa Regală daneză. Membrii familie regale petrec Crăciunul despărțiți.

Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Istagram, Casa Regala daneza (4) jpg

Va fi un Crăciun trist și singuratic, după controversata și uimitoarea decizie a suveranei, din toamnă, de a-și lăsa o parte dintre nepoți fără titluri princiare. Măsura intră în vigoare chiar de la 1 ianuarie 2023.

Membrii familiei regale daneze nu vor fi împreună de Sărbători și probabil că asta nu mai e o surpriză pentru nimeni.

Regina Margareta a II-a a Danemarcei nu-i va mai avea alături pe nepoții și strănepoții săi. Cu toate acestea, continuă tradiția și monarhul va sta de Crăciun la Palatul Marselisborg. Regina Margareta a II-a a Danemarcei sau Margrethe II, cum este cunoscută de supușii săi, va sărbători Ajunul Crăciunului alături de sora sa, Prințesa Benedikte, dar și cu prietenii săi din  Djursland, anunță Casa Regală daneză.

Maiestatea Sa va sta la Palatul Marselisborg din 21 decembrie, până în 30 decembrie. În 31 decembrie, va adresa tradiționala urare de Anul Nou de la Palatul Amalienborg.

În timp ce Regina Margareta rămâne în Danemarca de Crăciun, primul său născut, Prințul moștenitor Frederik și soția sa, Prințesa moștenitoare Mary au zburat deja în Australia, pentru o vacanță de Crăciun privată. Viitorii monarhi ai Danemarcei au plecat împreună cu cei patru copii ai lor, Prințul Christian, 17 ani, Prințesa Isabella, 15 ani, Prințul Vincent, 11 ani, și Prințesa Josephine, 11 ani.

Casa Regală a amintit că de 5 ani cuplul Mary – Frederik nu mai vizitaseră țara natală a Prințesei.

Și Prințul Ioachim al Danemarcei petrece departe de casă. Cel mai mic fiu al Reginei Margareta locuiește la Paris și va pleca cu toată familia într-o destinație secretă.

El și soția sa, Prințesa Marie, sunt părinții Prințului Henrik, 13 ani, și ai Prințesei Athena, în vârstă de 10 ani. Ioachim este tatăl fiilor Nikolai, 23 ani, și Felix, 20 ani, copii pe care îi are dintr-un mariaj anterior cu Alexandra, Contesă of Frederiksborg.

Familia Prințului Ioachim a fost foarte afectată în toamnă, după ce a aflat decizia neașteptată luată de Regina Margareta: aceea de a-i lăsa pe urmașii fiului mai mic fără titluri princiare.

Potrivit BT, Prințul Ioachim a decis să-și vadă de viață mai departe alături de familie și să se mute în SUA, se pare că a primit un post în ”domeniul apărării”

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}