Regina Margrethe a Danemarcei și Prințul Henrik, 50 de ani de mariaj

Se spune că atunci când împlinești 50 de ani de mariaj, căsnicia a ajuns la perfecțiune, la desăvârșire. Asta e și senzația pe care ne-o transmite acest tablou regal, surprins odată cu sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie a Reginei Margrethe cu Prințul Consort Henrik.

Zilele trecute, suveranii danezi au sărbătorit cu fast, alături de cei dragi, nunta de aur. Cuplul regal a fost înconjurat de cei opt nepoți, Prințul Christian, Prințesa Isabella, Prințul Vincent, Prințesa Josephine, Prințul Nikolai, Prințul Felix, Prințul Henrik și Prințesa Athena, dar și de cei doi fii ai lor, respectiv Prințul Frederik și Prințul Joachim, care au venit însoțiți, desigur, de soțiile Prințesa Mary, respectiv Prințesa Marie.

Aceștia din urmă le-au și dăruit, de altfel, suveranilor danezi o nouă statuie, care poartă numele ”Miss Fredensborg”, cu această ocazie specială. Petrecerea aniversară au avut loc la Palatul Fredensborg, luni, și i-a strâns laolaltă pe toți moștenitorii coroanei daneze. Haideți să vedem și noi un video de la acest eveniment emoționant!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA