Regina Mary a Danemarcei, într-o rochie seducătoare de bal, înconjurată de ofițeri chipeși

12 septembrie, 2024

Doamna și ofițerii: o imagine desprinsă, parcă, din filmele hollywoodiene. Asta a fost impresia lăsată de fotografiile de la balul de seara trecută, organizat la Palatul regal din Amalienborg de către suveranii danezi.

Ofițerii de pe nava regală Dannebrog au fost invitați, aseară, la cină la Palatul Christian al VII-lea, în prezența Regelui Frederik, a Reginei Mary și a fostei Regine Margrethe a Danemarcei. 

Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg

La această cină de gală, cuplul regal danez și-a luat rămas bun de la căpitanul de iaht Peter Schinkel Stamp, care se retrage după cinci ani de serviciu pe nava regală.

Atmosfera foarte elegantă a fost dată și de dress code-ul pentru eveniment, bărbații purtând uniforme de gală, iar unul dintre cei mai chipeși dintre aceștia a fost chiar Regele Frederik, în vârstă de 56 de ani, foarte atrăgător în ținuta lui oficială.

Cât despre Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, aceasta s-a remarcat în rochia ei de bal, lungă până-n pământ și mulată pe silueta ei suplă. Piesa cu un imprimeu în tonuri de roșu și mov este una dintre cele mai elegante rochii afișate de regina-consoartă în ultimul timp, Mary completând-o cu un plic fantezie într-o nuanță plăcută de lila. 

De curând, cuplul regal danez și-a luat rămas bun de la fiul lor cel mare și moștenitor al tronului, Prințul Christian, care s-a mutat în Africa.

Tânărul de 18 ani va locui în estul continentului până în luna decembrie, pentru a experimenta munca la fermă și experiența de viață profundă.

Acesta va învăța, de asemenea, despre peisajul natural din Africa și despre modul în care localnicii mențin echilibrul între muncă, viață și conservarea naturii. Prințul Christian calcă, așadar, pe urmele tatălui său și pe cele ale bunicii sale, Regina Margrethe.

printul christian la jocurile paralimpice de la paris Foto Casa Regala 5 jpg

Este o tradiție ca moștenitorii tronului danez ​​să petreacă un timp semnificativ în străinătate, în tinerețea lor, astfel încât să poată aprecia cu adevărat realitățile lumii în care trăiesc.

Foto: Facebook, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg