Regina Mary a Danemarcei, reunire cu Frederik într-un moment important! A ales mov pentru această ieșire

9 octombrie, 2024

Regina Mary a Danemarcei a atras atenția cu apariția ei în mov la un eveniment important! De curând a revenit din escapada ei în Brazilia și împreună cu Regele Frederik au întâmpinat oaspeți importanți!

Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (4) jpg

Președintele Islandei, Halla Tómasdóttir, și soțul ei, Björn Skúlason, se află într-o călătorie în Danemarca. Este o călătorie istorică, deoarece este prima vizită de stat a unui lider străin în timpul domniei Regelui Frederik și a Reginei Mary. 

Cum s-a îmbrăcat Regina Mary pentru această vizită istorică

Pentru a-i întâmpina oficial pe președinta Islandei și pe soțul său, Regina Mary a purtat o rochie mov elegantă, cu o croială de tip palton, mâneci lungi și o croială încrucișată. Creată de designerul danez Soeren Le Schmidt, același pe care l-a ales pentru look-ul alb de la proclamarea Regelui Frederik ca rege, nu este prima dată când poartă această piesă care i se potrivește foarte bine.

De fapt, această creație în stil blazer a purtat-o pe 6 mai 2023 în timpul încoronării istorice a Regelui Charles al III-lea la Westminster Abbey din Londra, un eveniment în care am putut vedea nenumărați membri ai familiilor regale internaționale. Acolo, Regina Mary a Danemarcei, pe atunci încă prințesă, a combinat-o cu o bentiță din plasă, mănuși și tocuri înalte.

Opt luni mai târziu, Regina Mary a Danemarcei a reciclat ținuta și a purtat-o în timpul unei slujbe religioase în catedrala din Aarhus (Jutlandia) la 21 ianuarie 2024, o întâlnire organizată în cadrul activităților de marcare a proclamării Regelui Frederik. În acea zi, ea a purtat pe post de podoabă capilară o caschetă Jane Taylor, pe care o are din 2014.

Ei bine, iată că pentru apariția din 8 octombrie, Regina Mary și-a asortat rochia Soeren Le Scmidt cu mănuși din piele asortate. De asemenea, coordonată cromatic a fost bentița care i-a ținut părul, precum și geanta din piele de crocodil de la Carlend Copenhagen pe care o are încă din 2015. Ea a purtat accesoriu la opt ocazii și îl are și în alte culori, precum portocaliu, roșu și negru. În contrast, pantofii ei maro de Gianvito Rossi, una dintre mărcile ei preferate de încălțăminte, precum și șalul pe care l-a purtat pentru a se proteja de frig.

În final, bijuteriile sale nu au trecut neobservate. Pe de o parte, Regina Mary a purtat cercei cu diamante florale de la Ole Lynggaard, dar și o broșă atrăgătoare cu ametist de la Georg Jensen.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty (3) jpg
Regele Felipe   GettyImages 1781874528 jpg
Pippa Middleton nuntă, GettyImages (2) jpg
Printesa Kako in tribune la tenis la Jocurile Japoniei   profimedia 0914636054 jpg
Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg
Diana Vanity Fair jpg
Principesa Sofia la ambasada Germaniei de Ziua Germaniei   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpg
FotoJet Mary (2) jpg
Meghan Markle dieta jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
regele charles al iii lea profimedia jpg
FotoJet Sophie jpg
Meghan Markle și Harry colaj  jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
FotoJet Mary jpg
FotoJet Charlene jpg
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg