Regina Mary a Danemarcei s-a afișat din nou cu ”pălăria blestemată”. A purtat-o și înainte de nuntă

12 iunie, 2024

Cu ocazia sărbătoririi a 175 de ani de la prima constituție daneză, Regina Mary a avut o apariție senzațională, cu un accesoriu controversat.

Regina Mary a Danemarcei, Profimedia (3) jpg

Regele Frederik al X-lea și Regina Mary au sosit zâmbitori în aparență pentru celebrările de la Landstingssalen, Christiansborg.

Regele Frederik și Regina Mary a Danemarcei, Profimedia (1) jpg

Ocazional, când uitau de jurnaliști, stăteau ca doi străini, alimentând zvonurile c-ar avea un mariaj de fațadă: el a făcut-o regină, ea se străduiește să uite presupusele infidelități.

Nu este un secret că nativa australiancă Mary este o militantă a sustenabilității. Ea poartă ținute și accesorii pe care le deține de ani de zile. Unele articole au mers și la fiicele sale, măsurile se potrivesc fiindcă Mary arată incredibil de bine la 50+.

La început de vară, soția Regelui Frederik a apărut cu această pălărie amplă, într-o culoare foarte la modă: chiar culoarea anului decretată de Pantone: peach fuzz. 

Cu toate acestea, pălăria nu este un semn de bun augur, căci potrivit presei regale, i-ar fi adus multe probleme în trecut. Când a purtat-o, vântul i-a făcut probleme de fiecare dată și a pus-o în situația de a opri decolarea pălăriei ajutându-se de mâini, scrie Daily Mail.

Mary pare însă că nu ține cont de aceste detalii și ignoră că frumosul accesoriu i-a dat multiple bătăi de cap în trecut.

Actuala regină a purtat pălăria de culoarea piersicii de două ori din 2004 și de ambele dăți s-a chinuit să o țină pe cap, vremea i-a dat de furcă.

De data aceasta, a fost mai simplu, nu a mai fost vorba de vânt, ci de ploaie. Un ajutor de la Palat i-a ținut umbrela.

Regala ajunsă la 52 de ani nu a mai întâmpinat provocări... vestimentare.

Mary a purtat pentru prima dată pălăria creată de modista Susanne Juul la o recepție, cu o zi înainte de a se căsători cu Frederik, actualul monarh danez.

În timp ce stătea pe treptele Parlamentului, o rafală bruscă de vânt i-a zburat pălăria din cap, spre surprinderea ei. Mary s-a amuzat atunci, în timp ce un agent de securitate i-a recuperat-o.

A purtat din nou pălăria în 2006, în timpul unei vizite pe insula daneză Bornholm.

Mary în 2006, Profimedia jpg

Cât s-a aflat în exterior, a trebuit constant să țină de pălărie, ca vântul să nu i-o zboare din nou.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Printesa Kate jpeg
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg